Lossless Scaling için dev bir güncelleme geliyor

Dolandırıcı değil işe yaradığı için popüler oluyor her cihazda iyi çalışmıyor ama çalışanda çok iyi sonuç alanda çok.

Sistem gereksinimlerine göre Ryzen 5 5500 ve RX 6600XT ekran kartımda kullanabilmem lazım. Ancak işe bakınki görüntüde aşırı bir artefekt oluşturuyor. Her yönetimi denedim.

Sistem gereksinimlerine göre Ryzen 5 5500 ve RX 6600XT ekran kartımda kullanabilmem lazım. Ancak işe bakınki görüntüde aşırı bir artefekt oluşturuyor. Her yönetimi denedim.
Dediğim gibi her cihazda stabil değil ama işine yarayan da çok

Peki hangi ayarları yapıyorsunuz bende de var da ona göre yapmak istiyorum.
Hocam AMD FSR açık, X2 performans şeklinde, ama maalesef lag oluyor. Ona çözüm bulamadım.

Dediğim gibi her cihazda stabil değil ama işine yarayan da çok
Hocam oyun 60 FPS oluyor ama benim ekran kartım 960M. Çok ısınır mı acaba? Pek dikkatli bakmadım sıcaklıklara.

Hocam AMD FSR açık, X2 performans şeklinde, ama maalesef lag oluyor. Ona çözüm bulamadım.

Hocam oyun 60 FPS oluyor ama benim ekran kartım 960M. Çok ısınır mı acaba? Pek dikkatli bakmadım sıcaklıklara.
Önemli olan LSFG aktif iken FPS in 40 altına düşmemesi LSFG çalıştığında kare üretimi için biraz işlemci ve GPU gücü kullanır denemek lazım

Hocam hangisini seçeceğiz?

Son düzenleme:
RX 570 kartlarda işe yaramıyor galiba bu. 60FPS oyunu 180 yapıyor ama oyun dona dona oynatıyor...

Görsel bozulmalar olmazsa, gecikme sorunu olmazsa yani FPS artarken herhangi bir sorun olmazsa Türkiye'de kullanıcılar için mucizevi bir olay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…