Çözüldü Lossless Scaling ile RDR2 5 FPS çalışıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TahaPes

Centipat
Daha fazla  
Programı RDR2'de çalıştırınca 5-10 FPS bandına düşüyor. Lossless 60-80 olarak gösterse de oyun 5 FPS yani. Nasıl düzelecek bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Merhaba, yazın için teşekkür ederim öncelikle. Kare oluşturucusunu lsfg 3.1 yaptım ve ölçekleme modunu FSR yapınca düzeldi.
Programı RDR2'de çalıştırınca 5-10 FPS bandına düşüyor. Lossless 60-80 olarak gösterse de oyun 5 FPS yani. Nasıl düzelecek bilmiyorum.
Hocam oyun içi vsync açık mı?

Ekran kartınız nedir?

AMD ise Ctrl+Shift+O kombinasyonuyla açılan fps göstergesi,

NVIDIA ise ALT+Z kombinasyonuyla açılan fps göstergesi kesinlikle açılmamalıdır ve ayarları kullanılmamalıdır.

AMD de sadece Radeon Chill "fps sabitleyici" kullanılabilir.

Deneyimim:

RX 6700 ile Resolution Scale 1.750X ayarında en yüksek grafiklerde 50-60 fps veriyordu, lossless scaling kullanarak oyunu bitirmiştim (gayet güzeldi) fakat bir ayar fark ettim.

AFMF 2.1 + AMD FreeSync açınca lossless scaling den çok daha güzel oluyor + gecikme olmuyor.

Onun dışında hocam, oyununuz pencereli tam ekran mı, tam ekran mı? Tam ekran değil pencereliyle almalısınız.

Windowsunuz etkinleştirili mi? Bende windows etkinleştirili değilken lossless scaling düzgün çalışmıyordu bilginiz olsun.

Merhaba, yazın için teşekkür ederim öncelikle. Kare oluşturucusunu lsfg 3.1 yaptım ve ölçekleme modunu FSR yapınca düzeldi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…