Merhaba. Lossless scaling aldım ama başlattığımda uygulamanın kendi ölçeklerinde de gösterdiği gibi FPS düşürüyor, bilgisayarı kastırıyor. Sebebi nedir? Windows 10 kullanıyorum acaba bundan mı ayarlamamı önerdiğiniz şeyler ne? (Uygulamanın minimum önerdiği ekran kartı Intel UHP Graphics) masaüstünü denemedim.
Merhaba. Lossless scaling aldım ama başlattığımda uygulamanın kendi ölçeklerinde de gösterdiği gibi FPS düşürüyor, bilgisayarı kastırıyor. Sebebi nedir? Windows 10 kullanıyorum acaba bundan mı ayarlamamı önerdiğiniz şeyler ne? (Uygulamanın minimum önerdiği ekran kartı Intel UHP Graphics) masaüstünü denemedim.
Herhangi bir oyunda aldığın FPS'ye bağlı. Örneğin RDR2 de 45 FPS alıyorsun normalde. Ayarlardan 30 FPS'ye sabitlemelisin. Sonra programa girip AMD FSR seçip Frame Gen açmalısın 2.0 olanı. Ve 2X olanı seçmen gerek. Aşağı kaydırıp FPS göstergesi açıp keyfini sürmek kalıyor. Rekabetçi oyunlarda denemeyin.
Herhangi bir oyunda aldığın FPS'ye bağlı. Örneğin RDR2 de 45 FPS alıyorsun normalde. Ayarlardan 30 FPS'ye sabitlemelisin. Sonra programa girip AMD FSR seçip Frame Gen açmalısın 2.0 olanı. Ve 2X olanı seçmen gerek. Aşağı kaydırıp FPS göstergesi açıp keyfini sürmek kalıyor. Rekabetçi oyunlarda denembaşta
Minecraft'ta denedim bildiğin kastı bilgisayar 50 FPS'ti 10-20 yaptı dediğin her şey açık performans modunu falan da denedim olmadı işletim sistemiyle alakalı olabilir düşüncesiyle şu an Windows 11'e geçiyorum zaten geçmeyi düşünüyordum bahane oldu
Minecraft'ta denedim bildiğin kastı bilgisayar 50 FPS'Ti 10-20 yaptı dediğin her şey açık performans modunu falan da denedim olmadı işletim sistemiyle alakalı olabilir düşüncesiyle şu an Windows 11'e geçiyorum zaten geçmeyi düşünüyordum bahane oldu