Lossless scaling kasmaya sebep oluyor

Thwror

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Lossless scaling adlı uygulamayı bugün Steam'den 3.50 dolara satın aldım fakat hangi ayarı denersem deneyeyim hiçbir şekilde kasmayı gideremedim. Hatta uygulama daha doğrusu lossless scaling kapalıyken FPS'im daha yüksek seviye olduğunu dahi gördüm. Anime4k olsun AMD FSR olsun hepsini denedim ve hepsi kasıyor. Ne yapmalıyım?

ekran kartın ne? benim ekran kartım GT 730 mesela bende de aynı sıkıntı var. Sanırım ekran kartının çok fazla düşük olmaması lazım.

Hocam kare oluşturmayı "lsfg 2.0" yapıp "performance" seçeneğini açar mısınız? Ayrıca size tavsiyem eğer o oyundan en az 30 FPS alıp 60 FPS alamıyorsanız oyun ayarlarından FPS'i 30'a sabitleyin.

Hocam kare oluşturmayı "lsfg 2.0" yapıp "performance" seçeneğini açar mısınız? Ayrıca size tavsiyem eğer o oyundan en az 30 FPS alıp 60 FPS alamıyorsanız oyun ayarlarından FPS'i 30'a sabitleyin.
Denedim fakat olmadı iadesini gerçekleştirdim.

Ekran kartın ne? Benim ekran kartım GT 730 mesela bende de aynı sıkıntı var. Sanırım ekran kartının çok fazla düşük olmaması lazım.

GT740M bence bayağı düşük olduğu için ekran kartlarımız ondan olmuyor hocam.

eski ama performansı günümüzde de fena olmayan kartlar gerekiyor en az sanırım. 1050 ti gibi

Hocam şimdi anladım laptop kullanıyorsunuz. Sağ kısmı aşağı kaydırıp kullanılan GPU kısmını GT740M yapsaydınız sorununuz çözülebilirdi.

Hocam şimdi anladım laptop kullanıyorsunuz. Sağ kısmı aşağı kaydırıp kullanılan GPU kısmını GT740M yapsaydınız sorununuz çözülebilirdi.

Ben onu yaptığımda da yine aynısı oluyordu

Bilmiyorum hala ihtiyacınız var mı ama gpu&ekran kısmında kullanılan GPU seçeneği otomatikteydi ve ekran kartımı seçtikten sonra kasma sorunu ortadan kalktı. Ayrıca uygulamayı kullanırken orijinal FPS düşmesi herkeste yaşanıyor. FPS arttırma olayını (2 kat FPS, 5 kat FPS, 20kat FPS) ne kadar arttırırsanız o kadar FPS düşmesi olacak. Lsfg 3.0'ı ve çarpanı 2 olarak kullanmanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…