Lossless Scaling kullanırken oyun kasıyor

zeraxdgdvrn

Centipat
Daha fazla  
Lossless Scaling uygulamasını satın aldım. Her ayarı doğru yaptım, pencereli moda geçtim, ekran kartımı da seçtim ama FPS aynı kalıyor hatta bazen oyun kasıyor çözümü nedir?

Lossless Scaling uygulamasını satın aldım. Her ayarı doğru yaptım, pencereli moda geçtim, ekran kartımı da seçtim ama FPS aynı kalıyor hatta bazen oyun kasıyor çözümü nedir?

Yanlış yapıyorsunuz demek ki hocam.

GTX 1650 16 GB RAM Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz 2.59 GHz

Hocam tüm videoları denedim gene olmuyor Donanım Arşivi'yle aynı şeyleri yaptım gene olmuyor

Hocam bende de GTX 1650 laptop var. RDR 2 ve Cyberpunk 2077'de yüksek ayarlarda 60 FPS oynuyorum. Yanlış yaptığınız başka bir şey vardır belki.

Tek bir oyunda mı oluyor bu sorun?

Hayır Forza Horizon 4 ve Minecraft Bedwars'ta denedim ikisinde de oldu.

Hatta Bedwars'ı test için denemiştim normalde 200-300 FPS arası oynarken Max 120 FPS görüyor onu da 60FPS'ye sabitleyince yaptı.

Tek bir oyunda mı oluyor bu sorun?

Şu an kendim denemekten de çekiniyorum açıkçası 20dk kurcalamışım 2 saatten sonra iade de edemeyeceğim.

Lossless Scaling ayarlarını detaylıca burada paylaşman mümkün mü? Ekran görüntüsü ya da video olarak.

Çözümü buldum. Ekran kartı eski olanlar performans modunu açması gerekiyormuş. Forza Horizon 4'te normalde 70-80 FPS alıyorken 40/70 diyordu. Performans modunu açınca 50/100 demeye başladı. Program ne kadar gerekli ne kadar gereksiz tartışılır. Eğer oyunlarda 30FPS gibi değerler alıyorsanız iyi tabii ama ben Forza Horizon 4'te 70 ile 100 FPS farkını çok hissedemedim.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…