Lossless Scaling Netflix gibi sitelerde kullanılabilir mi?

Makaleler
1
@Fimbulwinter0 hocam merhaba, bugün bir konuda LS'yi dizi filmlerde kullandığınızı ve çok akıcı yaptığını söylemiştiniz, bu nedenle size sormak istedim. Lossless Scaling'i Netflix gibi film sitelerinden veya tarayıcıdan rastgele bir film / anime sitesinden film veya anime izlerken kullanabilir miyim yoksa illa videoyu bilgisayara indirmek mi gerekiyor? Kısaca bilgilendirebilirseniz çok sevinirim. Örneğin şu an Netflix'te ıngress: The animation" adında 11 bölümlük bir animeyi izleyeceğim. Burada kullanabiliyor muyum?

Evet kullanılıyor.

Nasıl yapıldığını, program içerisinde hangi seçeneklerin seçilmesi gerektiğini vs. kısaca anlatma imkanınız var mı acaba? Veya bununla ilgili güncel bir video vs. varsa bakmak isterim.

Screenshot_1.png

Tarayıcı olarak Edge kullanıyorum, ek olarak Chrome kurulu.

Sistemi de kısaca yazayım ( ofis bilgisayarı bu, biraz emektar ):
RX 470 8 GB - 16 GB DDR4 RAM - Ryzen 5 3600X - 250 GB SATA SSD - 1080p 144 Hz monitör

Son düzenleme:
Nasıl yapıldığını, program içerisinde hangi seçeneklerin seçilmesi gerektiğini vs. kısaca anlatma imkanınız var mı acaba? Veya bununla ilgili güncel bir video vs. varsa bakmak isterim.

Eki Görüntüle 2593412

Tarayıcı olarak Edge kullanıyorum, ek olarak Chrome kurulu.

Sistemi de kısaca yazayım ( ofis bilgisayarı bu, biraz emektar ):
RX 470 8 GB - 16 GB DDR4 RAM - Ryzen 5 3600X - 250 GB SATA SSD - 1080p 144 Hz monitör
"Anime4K" gibisinden bir modu vardı içinde, apply edip tam ekran şekilde videoyu açıyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı