Lossless Scaling oyundan yasaklanmaya neden olur mu?

430518

Hectopat
Dying Light 2 oyununu arkadaşımla oynayacağız ama Lossless Scaling uygulamasını kullanmak istiyoruz. Ama ban yer miyiz emin değiliz.

Dying Light 2 oyununu arkadaşımla oynayacağız ama Lossless Scaling uygulamasını kullanmak istiyoruz. Ama ban yer miyiz emin değiliz.

Hocam o oyun hangi tür bilmiyorum ama Online oyunlarda ban yiyenler olmuş.

Hocam bazı Online oyunlarda olabilir mesela PUBG gibi oyunlar fakat zaten o oyunlarda FPS sabitleyici bulunuyor.

Online oyunlarda ban yersiniz fakat yüksek ihtimal DL2'de böyle bir durum olmaz.

Hocam o oyun hangi tür bilmiyorum ama Online oyunlarda ban yiyenler olmuş.
Online oyunlarda yenebileceği söyleniyor. DL2'de pek yeneceğini sanmıyorum.
Hocam bazı Online oyunlarda olabilir mesela PUBG gibi oyunlar fakat zaten o oyunlarda FPS sabitleyici bulunuyor.
Online oyunlarda ban yersiniz fakat yüksek ihtimal DL2'de böyle bir durum olmaz.

Teşekkürler.

RDR2 gibi hikayeleri oyunlardan ban yer miyiz ve Lossless Scaling ayarları en iyi nasıl yapılır?

Hocam bu linkteki arkadaş iyi bir şekilde anlatıyor ve RDR gibi hikayeli oyunlarda yemezsin tabii Online'sine girmediğin sürece
Link:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Online ına girmeyeceğim zaten çok sağ olun hocam.

PUBG'de çok kullandım sonra gecikme yapıyor dedi arkadaş o yüzden bıraktım. Yani sadece PUBG'de kullandım ben Valve'nin oyunlarını bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…