430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 15 Temmuz 2024 #1 Dying Light 2 oyununu arkadaşımla oynayacağız ama Lossless Scaling uygulamasını kullanmak istiyoruz. Ama ban yer miyiz emin değiliz.
Dying Light 2 oyununu arkadaşımla oynayacağız ama Lossless Scaling uygulamasını kullanmak istiyoruz. Ama ban yer miyiz emin değiliz.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.420 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #2 430518 dedi: Dying Light 2 oyununu arkadaşımla oynayacağız ama Lossless Scaling uygulamasını kullanmak istiyoruz. Ama ban yer miyiz emin değiliz. Genişletmek için tıkla... Hocam o oyun hangi tür bilmiyorum ama Online oyunlarda ban yiyenler olmuş.
430518 dedi: Dying Light 2 oyununu arkadaşımla oynayacağız ama Lossless Scaling uygulamasını kullanmak istiyoruz. Ama ban yer miyiz emin değiliz. Genişletmek için tıkla... Hocam o oyun hangi tür bilmiyorum ama Online oyunlarda ban yiyenler olmuş.
Shinsai Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Dikkatin Takdire Şayan! Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 4.978 Makaleler 4 Çözümler 48 15 Temmuz 2024 #3 Online oyunlarda yenebileceği söyleniyor. DL2'de pek yeneceğini sanmıyorum.
S serkanv76 Picopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #4 Hocam bazı Online oyunlarda olabilir mesela PUBG gibi oyunlar fakat zaten o oyunlarda FPS sabitleyici bulunuyor.
Hocam bazı Online oyunlarda olabilir mesela PUBG gibi oyunlar fakat zaten o oyunlarda FPS sabitleyici bulunuyor.
EminBey1913 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 794 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 580 8GB-Ryzen 5 2600-16GB DDR4 3200 Mhz RAM Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 Online oyunlarda ban yersiniz fakat yüksek ihtimal DL2'de böyle bir durum olmaz.
430518 Hectopat Katılım 20 Şubat 2021 Mesajlar 1.578 Çözümler 7 15 Temmuz 2024 #6 Efsane2512 dedi: Hocam o oyun hangi tür bilmiyorum ama Online oyunlarda ban yiyenler olmuş. Genişletmek için tıkla... Shinsai dedi: Online oyunlarda yenebileceği söyleniyor. DL2'de pek yeneceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... serkanv76 dedi: Hocam bazı Online oyunlarda olabilir mesela PUBG gibi oyunlar fakat zaten o oyunlarda FPS sabitleyici bulunuyor. Genişletmek için tıkla... EminBey1913 dedi: Online oyunlarda ban yersiniz fakat yüksek ihtimal DL2'de böyle bir durum olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Efsane2512 dedi: Hocam o oyun hangi tür bilmiyorum ama Online oyunlarda ban yiyenler olmuş. Genişletmek için tıkla... Shinsai dedi: Online oyunlarda yenebileceği söyleniyor. DL2'de pek yeneceğini sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... serkanv76 dedi: Hocam bazı Online oyunlarda olabilir mesela PUBG gibi oyunlar fakat zaten o oyunlarda FPS sabitleyici bulunuyor. Genişletmek için tıkla... EminBey1913 dedi: Online oyunlarda ban yersiniz fakat yüksek ihtimal DL2'de böyle bir durum olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
S serkanv76 Picopat Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #7 Plaxy dedi: RDR2 gibi hikayeleri oyunlardan ban yer miyiz ve Lossless Scaling ayarları en iyi nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Hocam bu linkteki arkadaş iyi bir şekilde anlatıyor ve RDR gibi hikayeli oyunlarda yemezsin tabii Online'sine girmediğin sürece Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Plaxy dedi: RDR2 gibi hikayeleri oyunlardan ban yer miyiz ve Lossless Scaling ayarları en iyi nasıl yapılır? Genişletmek için tıkla... Hocam bu linkteki arkadaş iyi bir şekilde anlatıyor ve RDR gibi hikayeli oyunlarda yemezsin tabii Online'sine girmediğin sürece Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EminBey1913 Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 794 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 580 8GB-Ryzen 5 2600-16GB DDR4 3200 Mhz RAM Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #8 430518 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak (modlar ne olur banlamayın.) DL1 oynarsanız bende sizinle oynayabilirmiyim?
430518 dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Hocam ek olarak (modlar ne olur banlamayın.) DL1 oynarsanız bende sizinle oynayabilirmiyim?
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #9 serkanv76 dedi: Hocam bu linkteki arkadaş iyi bir şekilde anlatıyor ve RDR gibi hikayeli oyunlarda yemezsin tabii Online'sine girmediğin sürece. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Online ına girmeyeceğim zaten çok sağ olun hocam.
serkanv76 dedi: Hocam bu linkteki arkadaş iyi bir şekilde anlatıyor ve RDR gibi hikayeli oyunlarda yemezsin tabii Online'sine girmediğin sürece. Link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Online ına girmeyeceğim zaten çok sağ olun hocam.
Sukunanınteli Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.993 Çözümler 12 15 Temmuz 2024 #10 PUBG'de çok kullandım sonra gecikme yapıyor dedi arkadaş o yüzden bıraktım. Yani sadece PUBG'de kullandım ben Valve'nin oyunlarını bilemem.
PUBG'de çok kullandım sonra gecikme yapıyor dedi arkadaş o yüzden bıraktım. Yani sadece PUBG'de kullandım ben Valve'nin oyunlarını bilemem.