Lossless scaling oyunu sürekli tam ekrana alıyor

feanorjoestar

Centipat
Daha fazla  
Lossless scalingi her başlatıp oyuna girdiğimde pencereli modda olan oyun tam ekrana alıyor kendini ve FPS normal halinden bile düşük oluyor ve inanılmaz bir gecikme ortaya cıkıyor, oyun Sekiro Shadows Die Twice. Bu bir bug mı ve bugsa nasıl düzeltebilirim?

Lossless scalingi her başlatıp oyuna girdiğimde pencereli modda olan oyun tam ekrana alıyor kendini ve FPS normal halinden bile düşük oluyor ve inanılmaz bir gecikme ortaya cıkıyor, oyun Sekiro Shadows Die Twice. Bu bir bug mı ve bugsa nasıl düzeltebilirim?
Programı tam olarak bilmiyorum fakat benim duyduğum kadarıyla pencereli modda veya çerçevesiz pencereli ekranda oynamanız zorlanıyor. Yani tam ekran oynanmıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltebilir.

Lossless scalingi her başlatıp oyuna girdiğimde pencereli modda olan oyun tam ekrana alıyor kendini ve FPS normal halinden bile düşük oluyor ve inanılmaz bir gecikme ortaya cıkıyor, oyun Sekiro shadows die twice. Bu bir bug mı ve bugsa nasıl düzeltebilirim?

Aynisini BeamNG Drive oyununda yasiyorum 30 FPS aliyorum normalde lossless scaling oyunu tam ekran yapiyor ustte ve altta siyah bir şey oluyor 40-50 FPS aldigim gozukuyor ama hissiyati 15 FPS.

Aynisini BeamNG Drive oyununda yasiyorum 30 FPS aliyorum normalde lossless scaling oyunu tam ekran yapiyor ustte ve altta siyah bir şey oluyor 40-50 FPS aldigim gozukuyor ama hissiyati 15 FPS.
ekran kartınız ne acaba? bende 70 fps civari alıyorum 144hz sabit göstermede iş görür mü acaba?

Ekran kartınız ne acaba? Bende 70 FPS civari alıyorum 144Hz sabit göstermede iş görür mü acaba?

Ekran kartim R9 380X Ultra ayarlarda 30 FPS aciyor, lossless scacling acinca FPS 50-60'lara cikiyor fakat hissiyat olarak 15, benim PC ile alakali olabilir islemcim kotu sende dene yine de begenmezsen iade edersin, Donanım Arşivi'nin videosu var bakabilirsin.

Programı tam olarak bilmiyorum fakat benim duyduğum kadarıyla pencereli modda veya çerçevesiz pencereli ekranda oynamanız zorlanıyor. Yani tam ekran oynanmıyor diye biliyorum. Yanlışım varsa diğer arkadaşlar düzeltebilir.
Oyun lossles scalingi acmadan önce penceresiz olmasina rağmen programi acınca kendi kendine tam ekran oluyor. Lossles scaling icinden pencereli modu secmeme rağmen böyle

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı