rmznnn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.598 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #1 RAM 8 gb SSD veya HDD modeli 1 tb Ekran kartı amd 530 İşlemci i5 8250u Uygulamayı indirim fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin tavsiye ettiğiniz ayarlar varsa atabilir misiniz?
Uygulamayı indirim fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin tavsiye ettiğiniz ayarlar varsa atabilir misiniz?
necasetabi Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 338 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #2 rmznnn dedi: Uygulamayı indirim fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin tavsiye ettiğiniz ayarlar varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Donanım Arşivi'nin videosuna bak onları uygula bir de oyunu pencerelide oynatıp aşağıdan GPU'nu da seçmeyi unutma uygulamada yoksa çalışmıyor.
rmznnn dedi: Uygulamayı indirim fakat ne yapacağımı bilmiyorum. Sizin tavsiye ettiğiniz ayarlar varsa atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Donanım Arşivi'nin videosuna bak onları uygula bir de oyunu pencerelide oynatıp aşağıdan GPU'nu da seçmeyi unutma uygulamada yoksa çalışmıyor.
rmznnn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.598 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2024 #3 Hocam herşeyi denedim ama fps düşürüyor.