Mami161 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #1 Deneyen var mı? Cidden işe yarıyor mu? İşe yarıyorsa ben de alacağım.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.497 Çözümler 9 31 Mayıs 2024 #2 Yaramıyor çok fazla pixel kırılıyor bulanık gözüküyor.
Mami161 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #3 Alis124 dedi: Yaramıyor çok fazla pixel kırılıyor bulanık gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlarda mı öyle.
Alis124 dedi: Yaramıyor çok fazla pixel kırılıyor bulanık gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Tüm oyunlarda mı öyle.
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.497 Çözümler 9 31 Mayıs 2024 #4 Mami161 dedi: Tüm oyunlarda mı öyle. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk, Lies of P, Zelda botw oynadım hepsinde aynı.
Mami161 dedi: Tüm oyunlarda mı öyle. Genişletmek için tıkla... Cyberpunk, Lies of P, Zelda botw oynadım hepsinde aynı.
Mami161 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2024 #5 Alis124 dedi: Cyberpunk, Lies of P, Zelda botw oynadım hepsinde aynı. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü varsa atabil misin?
Alis124 dedi: Cyberpunk, Lies of P, Zelda botw oynadım hepsinde aynı. Genişletmek için tıkla... Ekran görüntüsü varsa atabil misin?
Hades312 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #6 Bende çok iyi çalışıyor sıkıntısını görmedim. Ölçekleme türünü kullanmadım ama Frame Generation çok iyi çalışıyor.
Bende çok iyi çalışıyor sıkıntısını görmedim. Ölçekleme türünü kullanmadım ama Frame Generation çok iyi çalışıyor.
Mami161 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #7 Hades312 dedi: Bende çok iyi çalışıyor sıkıntısını görmedim. Ölçekleme türünü kullanmadım ama Frame Generation çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yanıtınız için teşekkürler diğer arkadaş pixel kırılıyor bulanık görünüyor demiş sizde öyle bir durum var mıdır?
Hades312 dedi: Bende çok iyi çalışıyor sıkıntısını görmedim. Ölçekleme türünü kullanmadım ama Frame Generation çok iyi çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Öncelikle yanıtınız için teşekkürler diğer arkadaş pixel kırılıyor bulanık görünüyor demiş sizde öyle bir durum var mıdır?
Efe_Arslan81 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 478 Çözümler 3 2 Haziran 2024 #8 Mami161 dedi: Deneyen var mı? Cidden işe yarıyor mu? İşe yarıyorsa ben de alacağım. Genişletmek için tıkla... V Rising'de deneme şansım oldu ve iade ettim. Oyunun animasyonlarını 1x'den 0.5x'e çekiyor ve oyun seyir zevkini hatta ne seyir zevki direkt oyun bozuluyor. Anime4K modunu denedim o da kolpa.
Mami161 dedi: Deneyen var mı? Cidden işe yarıyor mu? İşe yarıyorsa ben de alacağım. Genişletmek için tıkla... V Rising'de deneme şansım oldu ve iade ettim. Oyunun animasyonlarını 1x'den 0.5x'e çekiyor ve oyun seyir zevkini hatta ne seyir zevki direkt oyun bozuluyor. Anime4K modunu denedim o da kolpa.
Mami161 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2024 #9 Efe_Arslan81 dedi: V Rising'de deneme şansım oldu ve iade ettim. Oyunun animasyonlarını 1X'den 0.5X'e çekiyor ve oyun seyir zevkini hatta ne seyir zevki direkt oyun bozuluyor. Anime4k modunu denedim o da kolpa. Genişletmek için tıkla... Aslında crack indirilip deneyebilirim.
Efe_Arslan81 dedi: V Rising'de deneme şansım oldu ve iade ettim. Oyunun animasyonlarını 1X'den 0.5X'e çekiyor ve oyun seyir zevkini hatta ne seyir zevki direkt oyun bozuluyor. Anime4k modunu denedim o da kolpa. Genişletmek için tıkla... Aslında crack indirilip deneyebilirim.
Hades312 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 31 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2024 #10 AMD FSR modu oyundakiyle aynı çalışıyor sıkıntı olmuyor Frame Generation biraz ghosting yapıyor oda çok ani hareketlerde uygulamada DRM yok alan bir arkadaşınız varsa Steam'den indirdiğini direk atsın kullanın. Mami161 dedi: Öncelikle yanıtınız için teşekkürler diğer arkadaş pixel kırılıyor bulanık görünüyor demiş sizde öyle bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla...
AMD FSR modu oyundakiyle aynı çalışıyor sıkıntı olmuyor Frame Generation biraz ghosting yapıyor oda çok ani hareketlerde uygulamada DRM yok alan bir arkadaşınız varsa Steam'den indirdiğini direk atsın kullanın. Mami161 dedi: Öncelikle yanıtınız için teşekkürler diğer arkadaş pixel kırılıyor bulanık görünüyor demiş sizde öyle bir durum var mıdır? Genişletmek için tıkla...