Lossless Scaling programı nasıldır?

Mami161

Centipat
Daha fazla  
Deneyen var mı? Cidden işe yarıyor mu? İşe yarıyorsa ben de alacağım.

Bende çok iyi çalışıyor sıkıntısını görmedim. Ölçekleme türünü kullanmadım ama Frame Generation çok iyi çalışıyor.

Bende çok iyi çalışıyor sıkıntısını görmedim. Ölçekleme türünü kullanmadım ama Frame Generation çok iyi çalışıyor.

Öncelikle yanıtınız için teşekkürler diğer arkadaş pixel kırılıyor bulanık görünüyor demiş sizde öyle bir durum var mıdır?

Deneyen var mı? Cidden işe yarıyor mu? İşe yarıyorsa ben de alacağım.
V Rising'de deneme şansım oldu ve iade ettim.

Oyunun animasyonlarını 1x'den 0.5x'e çekiyor ve oyun seyir zevkini hatta ne seyir zevki direkt oyun bozuluyor.

Anime4K modunu denedim o da kolpa.

V Rising'de deneme şansım oldu ve iade ettim.

Oyunun animasyonlarını 1X'den 0.5X'e çekiyor ve oyun seyir zevkini hatta ne seyir zevki direkt oyun bozuluyor.

Anime4k modunu denedim o da kolpa.

Aslında crack indirilip deneyebilirim.

AMD FSR modu oyundakiyle aynı çalışıyor sıkıntı olmuyor Frame Generation biraz ghosting yapıyor oda çok ani hareketlerde uygulamada DRM yok alan bir arkadaşınız varsa Steam'den indirdiğini direk atsın kullanın.
Öncelikle yanıtınız için teşekkürler diğer arkadaş pixel kırılıyor bulanık görünüyor demiş sizde öyle bir durum var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…