Mami161 Centipat Katılım 2 Şubat 2024 Mesajlar 124 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2024 #11 Hades312 dedi: AMD FSR modu oyundakiyle aynı çalışıyor sıkıntı olmuyor Frame Generation biraz ghosting yapıyor oda çok ani hareketlerde uygulamada DRM yok alan bir arkadaşınız varsa Steam'den indirdiğini direk atsın kullanın. Genişletmek için tıkla... Anladım programı alan bir arkadaşım var ama atsın derken neyi kastettiniz.
Hades312 dedi: AMD FSR modu oyundakiyle aynı çalışıyor sıkıntı olmuyor Frame Generation biraz ghosting yapıyor oda çok ani hareketlerde uygulamada DRM yok alan bir arkadaşınız varsa Steam'den indirdiğini direk atsın kullanın. Genişletmek için tıkla... Anladım programı alan bir arkadaşım var ama atsın derken neyi kastettiniz.
dolnesteban Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 107 5 Haziran 2024 #12 Mami161 dedi: Anladım programı alan bir arkadaşım var ama atsın derken neyi kastettiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyalardan bahsetmiş.
Mami161 dedi: Anladım programı alan bir arkadaşım var ama atsın derken neyi kastettiniz. Genişletmek için tıkla... Dosyalardan bahsetmiş.