L LuffyZenq Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Steam'de Lossless Scaling adında bir program var. Ben de bunu Rust'ta kullanmak istiyorum fakat gecikme ve ban gibi sebeplerden henüz denemedim. Kısacası ban yer miyim? Yemezsem ayarlar nasıl olmalı?
Steam'de Lossless Scaling adında bir program var. Ben de bunu Rust'ta kullanmak istiyorum fakat gecikme ve ban gibi sebeplerden henüz denemedim. Kısacası ban yer miyim? Yemezsem ayarlar nasıl olmalı?
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.985 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2024 #2 Yedirmez, kullanan çok var.
L LuffyZenq Hectopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 Murat Can Şimşek dedi: Yedirmez, kullanan çok var. Genişletmek için tıkla... Peki ayarlar ne olmalı.
Murat Can Şimşek Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2017 Mesajlar 2.985 Çözümler 84 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2024 #4 LuffyZenq dedi: Peki ayarlar ne olmalı. Genişletmek için tıkla... Youtube'da diğer oyunlar için kullanılan ayarları kullanabilirsiniz zaten çok fazla ayarı yok programın.
LuffyZenq dedi: Peki ayarlar ne olmalı. Genişletmek için tıkla... Youtube'da diğer oyunlar için kullanılan ayarları kullanabilirsiniz zaten çok fazla ayarı yok programın.