crokxy Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 RAM 8gn SSD veya HDD modeli 256gb Ekran kartı rx570 8gb Anakart biostar İşlemci i5 Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir?
Arkserhat Hectopat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 1.760 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #2 crokxy dedi: Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dostum bu program bir işe yaramıyor. Sana tavsiyem kullanmaman. Artı 0 Eksi
crokxy dedi: Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Dostum bu program bir işe yaramıyor. Sana tavsiyem kullanmaman.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.660 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 10 Temmuz 2024 #3 crokxy dedi: Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıktan olabilir, güç kaynağı yetersizliğinden olabilir çünkü ekstra yük bindiriyor, ve her oyunda işe yaramayabilir hangi oyunda deniyorsunuz? Driverlar güncel mi? Artı 0 Eksi
crokxy dedi: Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Sıcaklıktan olabilir, güç kaynağı yetersizliğinden olabilir çünkü ekstra yük bindiriyor, ve her oyunda işe yaramayabilir hangi oyunda deniyorsunuz? Driverlar güncel mi?
KS KS crokxy Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #4 Chained Together. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Talo16 Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 592 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #5 Arkserhat dedi: Dostum bu program bir işe yaramıyor. Sana tavsiyem kullanmaman. Genişletmek için tıkla... Ne anlatıyorsun? Adam ne sormuş sen ne cevap vermişsin. Sende işe yaramamış olması programın aktif işe yaramadığı anlamına gelmiyor. crokxy dedi: Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sıcaklık değerleri nasıl kontrol eder misin? Artı 0 Eksi
Arkserhat dedi: Dostum bu program bir işe yaramıyor. Sana tavsiyem kullanmaman. Genişletmek için tıkla... Ne anlatıyorsun? Adam ne sormuş sen ne cevap vermişsin. Sende işe yaramamış olması programın aktif işe yaramadığı anlamına gelmiyor. crokxy dedi: Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartının sıcaklık değerleri nasıl kontrol eder misin?
KS KS crokxy Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #6 Talo16 dedi: Ne anlatıyorsun? Adam ne sormuş sen ne cevap vermişsin. Sende işe yaramamış olması programın aktif işe yaramadığı anlamına gelmiyor. Ekran kartının sıcaklık değerleri nasıl kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... 60-70 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2024 Artı 0 Eksi
Talo16 dedi: Ne anlatıyorsun? Adam ne sormuş sen ne cevap vermişsin. Sende işe yaramamış olması programın aktif işe yaramadığı anlamına gelmiyor. Ekran kartının sıcaklık değerleri nasıl kontrol eder misin? Genişletmek için tıkla... 60-70
Talo16 Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 592 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #7 crokxy dedi: 60-70 Genişletmek için tıkla... Bir olasılık elendi, yardımcı olabilecek arkadaşlar var forumda. Programı net bilmediğimden ilerisi için yardımcı olamayacağım. Artı 0 Eksi
crokxy dedi: 60-70 Genişletmek için tıkla... Bir olasılık elendi, yardımcı olabilecek arkadaşlar var forumda. Programı net bilmediğimden ilerisi için yardımcı olamayacağım.
KS KS crokxy Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #8 Talo16 dedi: Bir olasılık elendi, yardımcı olabilecek arkadaşlar var forumda. Programı net bilmediğimden ilerisi için yardımcı olamayacağım. Genişletmek için tıkla... İyi bir sıcaklık mı? Artı 0 Eksi
Talo16 dedi: Bir olasılık elendi, yardımcı olabilecek arkadaşlar var forumda. Programı net bilmediğimden ilerisi için yardımcı olamayacağım. Genişletmek için tıkla... İyi bir sıcaklık mı?
Talo16 Megapat Katılım 28 Nisan 2017 Mesajlar 592 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #9 crokxy dedi: İyi bir sıcaklık mı? Genişletmek için tıkla... Normal. Artı 0 Eksi
Ayataaa Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2024 #10 crokxy dedi: Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Sorunu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
crokxy dedi: Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Bende de aynı sorun var. Sorunu çözebildiniz mi?