crokxy Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #1 RAM 8gn SSD veya HDD modeli 256gb Ekran kartı rx570 8gb Anakart biostar İşlemci i5 Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2024
Programı YouTube'da gördüm ve aldım oyunda ölçekleme yapıyorum. X2'de sonrasında 15 sanıye sonra bilgisayar kapanıyor. Sebebi nedir?
KS KS crokxy Decapat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #11 Ayataaa dedi: Bende de aynı sorun var. Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda olan bir şeymiş hocam bende öyle yani. Artı 0 Eksi
Ayataaa dedi: Bende de aynı sorun var. Sorunu çözebildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Bazı oyunlarda olan bir şeymiş hocam bende öyle yani.
Ayataaa Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #12 crokxy dedi: Bazı oyunlarda olan bir şeymiş hocam bende öyle yani. Genişletmek için tıkla... Bende birkaç farklı oyunda denedim. Onlarda böyle bir sorun olmadı. Oyundan oyuna değişiyor demek ki hocam. Cevap için teşekkürler. Artı 0 Eksi
crokxy dedi: Bazı oyunlarda olan bir şeymiş hocam bende öyle yani. Genişletmek için tıkla... Bende birkaç farklı oyunda denedim. Onlarda böyle bir sorun olmadı. Oyundan oyuna değişiyor demek ki hocam. Cevap için teşekkürler.