Lossless Scaling Valorant'ta işe yarar mı?

İşletim sistemi
Windows 11

Mchwair

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Lossless Scaling kullanan veya Valorant'ta deneyen oldu mu? Yaklaşık 200 220 FPS vesaire alıyorum. 240 Hz ekran söyleyeceğim de 240'a falan sabitleme tarzı bir şeyler yaşanabilir mi veya 3. parti program oldugu için Valorant'tan ban yedirir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Lossless Scaling kullanan veya Valorant'ta deneyen oldu mu? Yaklaşık 200 220 FPS vesaire alıyorum. 240 Hz ekran söyleyeceğim de 240'a falan sabitleme tarzı bir şeyler yaşanabilir mi veya 3. parti program oldugu için Valorant'tan ban yedirir mi?
Yapmayın hocam benim kuzenim yapmıştı gri bir temada kalıp duruyordu. Hatta bazı araştırmama bakınca ban yeme riski olacaklarını söylüyorlar. Lagda çıkabilir.

Monitörünüz 240Hz, aldığınız fpa 200 220 gayet yeterli fazla FPS alacağım diye görüntü kalitesini bozmanın lüzmu yok diye düşünüyorum.

Rekabetçi oyunlarda gecikmeyi az miktarda arttırsa bile sorun yaşayacağınız için rekabetçi oyunlarda önermiyorum kullanmanızı.

Açınca gecikme oluyormuş kullanmanızı önermem. Hem FPS'iniz yüksekmiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı