Clowzydd Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 55 1 Ağustos 2024 #1 Ekran kartım AMD, Minecraft oyununu açıyorum, ardından Lossless Scaling uygulamasını çalıştırdığımda, FPS değeri gözüküyor ama siyah ekran var. Roblox oyununda da denediğimde de aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ağustos 2024
Ekran kartım AMD, Minecraft oyununu açıyorum, ardından Lossless Scaling uygulamasını çalıştırdığımda, FPS değeri gözüküyor ama siyah ekran var. Roblox oyununda da denediğimde de aynı.
D dududu Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Yakalama API yazan şeyi değiştir bende çözümü bu oldu.
Clowzydd Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 55 21 Ağustos 2024 #3 dududu dedi: Yakalama API yazan şeyi değiştir bende çözümü bu oldu. Genişletmek için tıkla... ne yapmam gerekiyor dududu dedi: Yakalama API yazan şeyi değiştir bende çözümü bu oldu. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı
dududu dedi: Yakalama API yazan şeyi değiştir bende çözümü bu oldu. Genişletmek için tıkla... ne yapmam gerekiyor dududu dedi: Yakalama API yazan şeyi değiştir bende çözümü bu oldu. Genişletmek için tıkla... işe yaramadı
D dududu Centipat Katılım 7 Temmuz 2024 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2024 #4 Kusura bakma geç gördüm sağ taraftan aşağı kaydırıp ekran kartını seç (örneğin 1650 gibi)
Clowzydd Centipat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 55 29 Ağustos 2024 #5 dududu dedi: Kusura bakma geç gördüm sağ taraftan aşağı kaydırıp ekran kartını seç (örneğin 1650 gibi) Genişletmek için tıkla... Ekran kartı zaten seçili. Her şeyi denedim olmadı.
dududu dedi: Kusura bakma geç gördüm sağ taraftan aşağı kaydırıp ekran kartını seç (örneğin 1650 gibi) Genişletmek için tıkla... Ekran kartı zaten seçili. Her şeyi denedim olmadı.