Çözüldü Lost Ark 10010 hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

Gururd04

Picopat
Daha fazla  
RAM
8 gb
Ekran kartı
Rx 470
İşlemci
İ5 4690
İyi geceler herkese ben sorunumun çözümünü hiçbir yerde net bulamadım ve ne yaptıysam olumlu bir sonuca varamadım. Sorunum şu şekilde;

Lost Ark oyununu Steam'den indirdim "oyna" tuşuna basıyorum 6-7 dakika bekliyorum açılmasını açıldığı zaman da resimde gördüğünüz hatayı alıyorum.

Sorunu çözmek için yaptıklarım şunlar.
  1. Oyunun dosya bütünlüğünü doğruladım.
  2. Oyunun Client program onarımını yaptım.
  3. İnternet protokol 6'yı devre dışı bıraktım.
  4. Oyunu 2 kere silip yükledim en son başka Steam hesabı açıp ondan yükledim oyunu yine aynı sorun.
  5. Amazon hesabı Twitch hesap bağlantısını yaptım.
  6. Antivirüs programlarını devre dışı bıraktım.
Sorunu çözemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows sürümün nedir? Güvenli internet kullanmıyorsun değil mi?

Windows 10 21H1 Türk Telekom hocam. Şimdi format attım sistemime Steam yükleyip oyunu yükleyeceğim hiçbir ayarla oynamadan temiz bir şekilde giriş yapacağim yine aynı hatayı alırsam daha önce yaptıklarımı mı yapayim hocam veya sizin başka bir teknik öneriniz var mı iyi akşamlar.

Hocam sorunu çözdüm internet firmasını aradım böyle böyle dedim program falan güncellenmiyor bir güncelleme yaptı direk her şey sorunsuz çalışmaya başladı.
Windows TCP/IP IPv4'ünüze DNS'inizi eklemeniz gerekir.
Bunu yapmak için Denetim Masanıza gidin, Ağ ve İnternet'i seçin, Ağ ve Paylaşım Merkezi'ni seçin
  • Burada bağlantınıza tıklayıp Özellikler'e gitmeniz gerekiyor
  • İnternet Protokolü Sürüm 4'ü (TCP/IP) seçin ve Özellikler'e gidin
  • Şimdi aşağıdaki DNS sunucu adreslerini girin:

Google DNS kullanmanızı öneririm:
  • DNS1: 8.8.8.8
  • DNS2: 8.8.4.4

Bunu yaptıktan sonra herhangi bir sorun yaşamadan Lost Ark oynayabilecek ve sunucu listesini görebileceksiniz.

Yarın deneyeceğim hocam teşekkürler.

Windows 10 21H1 Türk Telekom hocam. Şimdi format attım sistemime Steam yükleyip oyunu yükleyeceğim hiçbir ayarla oynamadan temiz bir şekilde giriş yapacağim yine aynı hatayı alırsam daha önce yaptıklarımı mı yapayim hocam veya sizin başka bir teknik öneriniz var mı iyi akşamlar.

Hocam sorunu çözdüm internet firmasını aradım böyle böyle dedim program falan güncellenmiyor bir güncelleme yaptı direk her şey sorunsuz çalışmaya başladı.

Son düzenleme:
Çözüm
Sen nasıl bir kralsın? Düzeldi yapınca.

Bu problemi çözmek istiyorsanız modem ara yüzünden fabrika ayarlarına çevirin, sorun düzeliyor. Bizzat başıma geldi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…