S SchQuuWarz Zeptopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #1 Açılmıyor vallahi. Play tuşuna basıyorum bekliyor. Easy Anti-Cheat açılıyor kapanıyor sonrada herhangi bir şey gelmiyor.
Açılmıyor vallahi. Play tuşuna basıyorum bekliyor. Easy Anti-Cheat açılıyor kapanıyor sonrada herhangi bir şey gelmiyor.
RRaidyn Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 873 Çözümler 3 13 Şubat 2022 #2 Şuanda oyunda çok fazla kişi olduğundan dolayı yeni oyuncu almıyor oyuna. Her 10 dakika da bir deneyip durduk anca girebildik. Artı 0 Eksi
Şuanda oyunda çok fazla kişi olduğundan dolayı yeni oyuncu almıyor oyuna. Her 10 dakika da bir deneyip durduk anca girebildik.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 13 Şubat 2022 #3 Ben, Amerika doğu serverında başladım, İstediğim zaman girebiliyorum en azından. Oyuncu da çok. Lag da yok. Artı 0 Eksi
Ben, Amerika doğu serverında başladım, İstediğim zaman girebiliyorum en azından. Oyuncu da çok. Lag da yok.
RRaidyn Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 873 Çözümler 3 13 Şubat 2022 #4 241046 dedi: Ben, Amerika doğu serverında başladım, İstediğim zaman girebiliyorum en azından. Oyuncu da çok. Lag da yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl lag olmuyor hocam ? EU da bile birçok oyunda 30-40 arasında ping alıyoruz. Artı 0 Eksi
241046 dedi: Ben, Amerika doğu serverında başladım, İstediğim zaman girebiliyorum en azından. Oyuncu da çok. Lag da yok. Genişletmek için tıkla... Nasıl lag olmuyor hocam ? EU da bile birçok oyunda 30-40 arasında ping alıyoruz.
2 241046 Hectopat Katılım 24 Aralık 2018 Mesajlar 3.256 Makaleler 6 Çözümler 5 13 Şubat 2022 #5 RRaidyn dedi: Nasıl lag olmuyor hocam ? EU da bile birçok oyunda 30-40 arasında ping alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel oynuyorum ben, sıkıntı yok. İsterseniz deneyin siz de. Artı 0 Eksi
RRaidyn dedi: Nasıl lag olmuyor hocam ? EU da bile birçok oyunda 30-40 arasında ping alıyoruz. Genişletmek için tıkla... Gayet güzel oynuyorum ben, sıkıntı yok. İsterseniz deneyin siz de.
KS KS S SchQuuWarz Zeptopat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Şubat 2022 #6 RRaidyn dedi: Şuanda oyunda çok fazla kişi olduğundan dolayı yeni oyuncu almıyor oyuna. Her 10 dakika da bir deneyip durduk anca girebildik. Genişletmek için tıkla... yok knk ondan değil arkadaşlarım giriyor ancak benimki menü ekranını bile açmıyor Artı 0 Eksi
RRaidyn dedi: Şuanda oyunda çok fazla kişi olduğundan dolayı yeni oyuncu almıyor oyuna. Her 10 dakika da bir deneyip durduk anca girebildik. Genişletmek için tıkla... yok knk ondan değil arkadaşlarım giriyor ancak benimki menü ekranını bile açmıyor
J Justpub Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 646 Çözümler 1 17 Ekim 2022 #7 @ SchQuuWarz dedi: yok knk ondan değil arkadaşlarım giriyor ancak benimki menü ekranını bile açmıyor Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi hocam ? Artı 0 Eksi
@ SchQuuWarz dedi: yok knk ondan değil arkadaşlarım giriyor ancak benimki menü ekranını bile açmıyor Genişletmek için tıkla... Çözebildiniz mi hocam ?