Lost Ark "Assassin" sınıfı nasıldır?

PvP için iyi ama PvE için çok tercih edilmiyor. DPS olarak Berserker, Sorceress, Artillerist daha çok tercih ediliyor. Hani illa PvE assassin oynayacağım diyorsan, Deathblade kas derim.

Oyuna ilk defa sıfırdan başlıyorum da. PvP ve PvE'nin az çok ne olduğunu anladım sanırım ama anlatabilir misiniz? Nerde oynamak daha zevkli? İkisi birden mi oynanıyor? Oyunda sınıflar sonradan mı kasılıyor?

PvP, oyunculara karşı oyuncu kavramı. Oyunun end game aşamasına kadar yapamazsınız. 50 level olacaksınız, item tierınızı yükselteceksiniz, sp kasacaksınız, gem dizeceksiniz falan, uzun hikaye. PvE, klasik oyun içeriği. Oyunculara karşı yapay zeka. Dungeonlar, raidler bu tür içerikler. Oyunda farklı türde DPSler var. Berserker gibi sürekli hasar çıkartan, Sorceress gibi burst atanlar. Bir de stagger muhabbeti var. Bossların dirençlerini kırıp kısa süreliğine hareket edemez hale getirmek. Bazı DPS'ler de bu özelliğe sahip, özelliğin adı stagger, Destroyer mesela bu özelliğe sahip. Tank sınıfı var, Gunlancer. Vs vs. Daha sayarım. Oyuna DPS bir sınıfla başlamanı tavsiye ederim, Deathblade ilerlerken iyi olabilir. Onun dışında Glavier, Striker yada yukarı da bahsettiğim diğer üçlüden birini seçebilirsin. Ben sorceress ile başladım, zorlanmadan 50 oldum, item tierım 3, fakat bıraktım oyunu. Sınavlardan sonra tekrar başlamayı düşünüyorum.

Bir de stagger muhabbeti var. Bossların dirençlerini kırıp kısa süreliğine hareket edemez hale getirmek. Bazı DPS'ler de bu özelliğe sahip, özelliğin adı stagger, Destroyer mesela bu özelliğe sahip.
Bu arada yanlış anlaşılma olmasın, tüm classların (destek classlarının bile) stagger damage atabildiği bir yada iki yeteneği var. Ama oranları ve hasarları farklı olduğunda, işlevsellikleri de aynı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı