K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 10 Şubat 2022 #1 Lost Ark bu gece 00.00'da çıkış yapacak ve satışa sunulan paketler kalkacak. Sizce Bronz Founders Pack alınır mı? Oyuna 1-0 başlamak istiyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2022
Lost Ark bu gece 00.00'da çıkış yapacak ve satışa sunulan paketler kalkacak. Sizce Bronz Founders Pack alınır mı? Oyuna 1-0 başlamak istiyorum da.
I introdus Hectopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 137 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 dün oynuyolardı lost arkı. Şu an beta mı? Akşam gidince kasmaya başlayayım diyordum, eğer öyleyse silinecek mi karakterler?
dün oynuyolardı lost arkı. Şu an beta mı? Akşam gidince kasmaya başlayayım diyordum, eğer öyleyse silinecek mi karakterler?
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 10 Şubat 2022 #3 introdus dedi: dün oynuyolardı lost arkı. Şu an beta mı? Akşam gidince kasmaya başlayayım diyordum, eğer öyleyse silinecek mi karakterler? Genişletmek için tıkla... Sadece şuanlık pre-download yapılabiliyor.
introdus dedi: dün oynuyolardı lost arkı. Şu an beta mı? Akşam gidince kasmaya başlayayım diyordum, eğer öyleyse silinecek mi karakterler? Genişletmek için tıkla... Sadece şuanlık pre-download yapılabiliyor.
Sytex Megapat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 321 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #4 Bronze pack ve üstü alanlara oyun direkt başlıyor diye biliyorum ben.
K kullanıcı23 Decapat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 309 Makaleler 1 10 Şubat 2022 #5 Sytex dedi: Bronze pack ve üstü alanlara oyun direkt başlıyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Iadem gelince hemen alayım bari.
Sytex dedi: Bronze pack ve üstü alanlara oyun direkt başlıyor diye biliyorum ben. Genişletmek için tıkla... Iadem gelince hemen alayım bari.