Lost Ark tek başına oynanır mı?

yine de çok pahalı be hocam

Yine de çok pahalı be hocam.

Kendi bileceği iş artık. Sağlam bir MMO oynamak isteyenler için çok uygun aslında. 1300 ₺'ye bir dünya içeriğe erişiyorsun. P2W olayı yok, sağlam hikaye, binlerce görev, sayısız ve keyifli dungeonlar, keyifli Pk'lar, sürekli güncel tutulan bir oyun, toxic olmayan ve yardımsever oyuncu kitlesi vs. bir MMO'dan ne bekleniyorsa adamlar onu sunuyor.

sanırım 3 farklı sürümü var hangisini tavsiye edersiniz?

Sanırım 3 farklı sürümü var hangisini tavsiye edersiniz?

Retail kesinlikle. Şu an aktif olarak dragonflight oynuyorum, 60 lv Warrior'um var. Günde 2 saat görev yapıp, dungeonlara katılıp çıkıyorum. Level kasmak veya görevleri yapmak o kadar zorlamıyor. Kararında bir zorluğu var bence. Açabileceğiniz bir dünya class var. Warrior'a doyduktan sonra demon hunter gitmeyi düşünüyorum mesela. WoW'a yeni başlayan birine classic ağır gelir. En basitinden bir yerden bir yere gitmek veya skill açtırmak bile eziyet Classic'te. Retail oyuncuyu yormuyor, bunaltmıyor. Görevler keyifli, mekan tasarımları da oldukça güzel ve birbirinden farklı.

WoW oynamayı bayağı istiyorum ama bence de çok pahalı ya. 12 aylık paketin fiyatını tek seferde mi çekiyor?

WoW oynamayı bayağı istiyorum ama bence de çok pahalı ya. 12 aylık paketin fiyatını tek seferde mi çekiyor?

Tek seferde çekiyor ama dediğim gibi 70 olduktan sonra Gold farm yaparak aylık parasını çıkarabiliyorsun Retail'de. 1 aylık alıp kalan ayları bedavaya getirebilirsin. Kastığın Gold ile oyun içinden WoW token alıyorsun, 1 token karşılığında da 1 aylık abonelik kazanıyorsun. YouTube'da onlarca video mevcut bu konuyla ilgili, bir göz at istersen.

70 lvl olmak ne kadar zaman ister 5-6 ay vs. sürer mi?

Oyunda bot sistemi var mı yoksa el ile mi oynuyoruz.

70 seviye olmak ne kadar zaman ister 5-6 ay vs. sürer mi?

Günde 1-2 saat girerek 1 hafta içinde 60 lv oldum. O kadar zor değil. Hardcore oynarsan 2 günde de olursun. Tavsiyem tadını çıkararak, etrafı keşfederek, görevleri okuyarak oyna. Zaten 7-10 gün içinde 70'e ulaşırsın.

Oyunda bot sistemi var mı yoksa el ile mi oynuyoruz.

El ile oynuyorsun. Herkes eşit. KO veya Rise Online'daki gibi destek, koxp, premium, Genie, row gibi şeyler yok.

ilk aydan sonra bedavaya getirebilir miyim? eğer öyleyse hemen başlayayım oyuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…