Lost Ark vs Final Fantasy XIV

511840

Decapat
Artık bir MMORPG oyuna başlamak istiyorum ama oyunları çok uzun sürdüğünden hala hangisine başlasam kararsızım. Grafik, oynanış, skill çeşitliliği bakımından hangisi daha iyi? Bir de oyun içi ödeme konusunda da öyle yüksek rakamlar yatıramam o konuda nasıl işliyor bu ikisi?

İkisi de üzmez. Başka MMORPG oyunlarına bulaşmayın, bu ikisinden rastgele birine başlayın. Bu sıralar Lost Ark'a fena sarmış durumdayım, öneriyorum.

İkisini de oynamış birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim Lost Ark.
İkisi de üzmez. Başka MMORPG oyunlarına bulaşmayın, bu ikisinden rastgele birine başlayın. Bu sıralar Lost Ark'a fena sarmış durumdayım, öneriyorum.
Yeni konu açmak yerine size sormak istiyorum izninizle. Lost Ark'da summoner shadowhunter classları arasında kaldım. Shadowhunterı daha çok gönlüm kayıyor efektlerinden dolayı başlangıç iyin iyi midir?

Yeni konu açmak yerine size sormak istiyorum izninizle. Lost Ark'da summoner shadowhunter classları arasında kaldım. Shadowhunterı daha çok gönlüm kayıyor efektlerinden dolayı başlangıç iyin iyi midir?

Class tester bölümü var oyunun başlangıcında girip bakabilirsin. Oyunda yan char kasma sistemi de var o yüzden kararsız kaldığında ana karakterini değiştirebiliyorsun. Ben Paladin oynuyorum yan karakterlerim Sorceress, Berserker, Deadeye ama bunların içerisinde tek beğenmediğim Deadeye oldu. Onun dışında shadowhunter güzel class. Zaten oyunda 2 adet support karakter var Bard ve Paladin. Onun dışında diğerleri genel olarak atak üzerine kurulu (Berserker, Gunlancer hariç)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…