LOTR yüzüğü alınır mı?

Zinederon

Kilopat
Yer
Ordu, Fatsa
Daha fazla  
Merhaba, bugün karşıma LOTR yüzükleri çıktı ve inanılmaz beğendim. Sizce takılır mı?

İstersen al bence 1. güzel.

İsterseniz alabilirsiniz fakat altın yüzük her erkeğin eline yakışmaz hocam haberiniz olsun. Ayrıca bir ara ben de bu şekilde yüzük baktım fakat almamaya karar verdim, diehard LOTR fanı olsak bile bir olayı yok yani. Bence kolye şeklinde alabilirsiniz. Ayrıca yurtdışında bu türleri de satılıyor.

Onu @LOTR Manyağı'na sormak gerek

Bence boyuna asıldığında güzel durmuyor.

Bu tarz ürünler genellikle göründüğü gibi çıkmaz. Görsellerde gözüktüğü gibi değildir muhtemelen.

İstersen al bence 1. güzel.
Evet patlaması falan hoşuma gitti ama emin olamadım 2. de güzel gibi.

Evet onları gördüm ama Amazon'da 10$'dı. Ama onlar faha kötüydü tabii. Bular çok iyiymiş. Yurtdışında yaşasaydım alırdım ama TR fiyatı çok uçuk oluyor.

Açıkçası amacım yüzük olarak takmak güzel durmaz derseniz almayacağım. Altın bence de güzel durmaz diye siyah veya gümüş olanı alacağım alırsam.

Bu tarz ürünler genellikle göründüğü gibi çıkmaz. Görsellerde gözüktüğü gibi değildir muhtemelen.
Yorumlarda fotoğrafları var.

Son düzenleme:
Takınca görünmez yapıyorsa alınır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…