İsterseniz alabilirsiniz fakat altın yüzük her erkeğin eline yakışmaz hocam haberiniz olsun. Ayrıca bir ara ben de bu şekilde yüzük baktım fakat almamaya karar verdim, diehard LOTR fanı olsak bile bir olayı yok yani. Bence kolye şeklinde alabilirsiniz. Ayrıca yurtdışında bu türleri de satılıyor.
İsterseniz alabilirsiniz fakat altın yüzük her erkeğin eline yakışmaz hocam haberiniz olsun. Ayrıca bir ara ben de bu şekilde yüzük baktım fakat almamaya karar verdim. Bence kolye şeklinde alabilirsiniz. Ayrıca yurtdışında bu türleri de satılıyor. Eki Görüntüle 1541373
Evet onları gördüm ama Amazon'da 10$'dı. Ama onlar faha kötüydü tabii. Bular çok iyiymiş. Yurtdışında yaşasaydım alırdım ama TR fiyatı çok uçuk oluyor.
İsterseniz alabilirsiniz fakat altın yüzük her erkeğin eline yakışmaz hocam haberiniz olsun. Ayrıca bir ara ben de bu şekilde yüzük baktım fakat almamaya karar verdim, diehard LOTR fanı olsak bile bir olayı yok yani. Bence kolye şeklinde alabilirsiniz. Ayrıca yurtdışında bu türleri de satılıyor.