A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 24 Şubat 2024 #1 Merhaba. Aşağıdaki linkteki kramponu almayı düşünüyorum. Hem site hem ayakkabı nasıldır? Biraz bilgi verebilir misiniz? J60H151 Lotto erkekler solista 100 iv yerçekimi fg amparo mavisi/tamamen beyaz/turuncu vuruş [J60H151] : Lotto krampon Türkiye kadınlar için, Gelin ve yeni ayakkabılarınızı mağazamızdan satın alın. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2024
Merhaba. Aşağıdaki linkteki kramponu almayı düşünüyorum. Hem site hem ayakkabı nasıldır? Biraz bilgi verebilir misiniz? J60H151 Lotto erkekler solista 100 iv yerçekimi fg amparo mavisi/tamamen beyaz/turuncu vuruş [J60H151] : Lotto krampon Türkiye kadınlar için, Gelin ve yeni ayakkabılarınızı mağazamızdan satın alın.
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.315 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #2 A8 9600 dedi: Merhaba. Aşağıdaki linkteki kramponu almayı düşünüyorum. Hem site hem ayakkabı nasıldır? Biraz bilgi verebilir misiniz? J60H151 Lotto erkekler solista 100 iv yerçekimi fg amparo mavisi/tamamen beyaz/turuncu vuruş [J60H151] : Lotto krampon Türkiye kadınlar için, Gelin ve yeni ayakkabılarınızı mağazamızdan satın alın. Genişletmek için tıkla... Lotto, Adidas ve Nike gibi bir giyim markası. Yani site tamamen güvenilir.
A8 9600 dedi: Merhaba. Aşağıdaki linkteki kramponu almayı düşünüyorum. Hem site hem ayakkabı nasıldır? Biraz bilgi verebilir misiniz? J60H151 Lotto erkekler solista 100 iv yerçekimi fg amparo mavisi/tamamen beyaz/turuncu vuruş [J60H151] : Lotto krampon Türkiye kadınlar için, Gelin ve yeni ayakkabılarınızı mağazamızdan satın alın. Genişletmek için tıkla... Lotto, Adidas ve Nike gibi bir giyim markası. Yani site tamamen güvenilir.
A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 24 Şubat 2024 #3 balkann dedi: Lotto, Adidas ve Nike gibi bir giyim markası. Yani site tamamen güvenilir. Genişletmek için tıkla... Çeviriler ve ayakkabı numaraları değişik olunca dedim bir sıkıntı olabilir mi? Teşekkür ederim.
balkann dedi: Lotto, Adidas ve Nike gibi bir giyim markası. Yani site tamamen güvenilir. Genişletmek için tıkla... Çeviriler ve ayakkabı numaraları değişik olunca dedim bir sıkıntı olabilir mi? Teşekkür ederim.
Sr7 Zeptopat Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2024 #4 Satın aldınız mı? Herhangi bir sorun oldu mu?
A8 9600 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 1.418 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İşlemci 5 Mart 2024 #5 Sr7 dedi: Satın aldınız mı? Herhangi bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Almadım. Her ayakkabısında diğer sitelere göre aşırı ucuzluk olunca dedim bunlar vergi eklerler büyük ihtimalle. Çünkü açıklamasında vergi sepette hesaplanır yazıyordu fakat hesaplamıyorda, o yüzden vazgeçtim.
Sr7 dedi: Satın aldınız mı? Herhangi bir sorun oldu mu? Genişletmek için tıkla... Almadım. Her ayakkabısında diğer sitelere göre aşırı ucuzluk olunca dedim bunlar vergi eklerler büyük ihtimalle. Çünkü açıklamasında vergi sepette hesaplanır yazıyordu fakat hesaplamıyorda, o yüzden vazgeçtim.