Lotus çakmak kaliteli midir?

adasdf

Hectopat
Daha fazla  
Bu tarz çakmak kullanan var mı? Arkadaşa hediye almayı planlıyorum. Tekellerde satılan dandik Zippo'lar gibi değildir herhalde.
Teşekkürler, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişiye özel diyorsa kaliteli bir şey olcağını asla sanmıyorum.
ÜRÜNLER Bu üretici bi kaç ay önce karşıma çıkmıştı 3 adet çakmak aldım çok memnunum koleksiyonumda duruyor. Ayrıca mezatlardan veya 2. el olarak uyguna orijinal zippo alabilirsin. Bu attığın çakmaklar hiç kaliteli durmuyor bu fiyata da zaten olamaz.

Teşekkürler. Online mezatlara bir bakacağım olmadı 2.el zippo bakarım herhalde. Zippoları sahte-orjinal nasıl ayırt ediyoruz biliyor musunuz ?

Teşekkürler. Online mezatlara bir bakacağım olmadı 2.el zippo bakarım herhalde. Zippoları sahte-orjinal nasıl ayırt ediyoruz biliyor musunuz ?
Bir sürü fark var satın alırken kutu sertifika vs var diyorsa hemen atlama hepsinin replikası maalesef yapılıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu video yardımcı olabilir. Bir sürü detayları var başka videoyada bak ama replika zippolar gerçekten ucuz mal olduğu için orijinalide zaten aslında pahalı olmadığı için (yurtdışı için) Çakmalara fazla özen göstermeden yapıyorlar anlaşılcak seviyede oluyor.

Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…