Low Fade tıraşında kararsız olmak

Atii242

Picopat
Yer
TR
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600
RTX 4060
16 GB RAM
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Malum bayram geliyor, ben de bugün tıraş olacağım. Low fade yaptırmak istiyorum bana yakışıyor çünkü. Benzerini yaptırıyorum. Bu saç iyi hoş ama bir sıkıntı var yani bu saçtaki tam olay ne anlayamadım yanlar ve arkalar kesiliyor o hoş bir görüntü bırakıyor fakat nedense birkaç güne eski haline döner gibi hissedeceğim. Biraz daha arkalardan ve yanlardan kısalttırsam Low Fade özelliğini kaybeder mi? Yoksa saç hemen uzamaz ve olduğu gibi Low Fade tıraşı yapılır mı? Ha unuttum saçım şu an Taper Fade'deki gibi üstler uzun. Bu saçta yine kısaltılıyorsa yapabilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Low Fade gibi bi traş kullanıyorsan haftalık traş olman gerek kısaltırsan biraz daha French Crop tıraşına kayar 😀
Üstlerden aldırmadım hocam sadece tepeyi aldırdım üstten, kötü olur diye. Şu an da pek iyi sayılmaz ama yıkamadım kurulamadım daha belki ondandır.

Ben direk sıfıra vuracağım sizede tavsiye ederim.
Ben sıfıra vurmam hocam kötü gider. Yakışsa 3 numara yapacağım valla ama olmuyor ya. Şu an saçım iyi yakışıyor bana ama gözlük tek kusur gözlük olmayınca ayrı bir hava katıyor saçım. Umarım bir an önce kurtulacağım şundan. Kurtulursam 3 numara yaparım büyük ihtimal ya da sıfır.

Sonuç: Başta low fade yaptırdım çok uzun geldi. Bugün üstleri yanları kısalttım. Her şey dört dörtlük saçımın arkaları olsun yanları olsun ama bir sorun var: ÖNLERİ. önlerini kısa bıraktı adam bu yüzden saçıma alışamıyorum aşırı kısa geliyor ama yanlardan falan hiç kısa değil. Kurutma makinesi ile kabartmayı deneyeceğim yoksa bittim. Bu mentalite ile dışarı çıkamam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı