Hocam tercihim Hiren's Boot'u USB yazdırıp USB'yi boot edip başlatmak. Boot ettiğinizde Hiren's Boot diye işletim sistemi başlıyor orada birkaç klasör var onların içinde HDD format tool olması lazım oradan yapın size tercihimdir.
Öyleyse yapamazsınız. Windows To Go bir USB oluşturup ondan boot ederek yapmanız ya da diski harici olarak Windows kurulu bir aygıta bağlamanız lazım. Disk tek parça halinde formatlanacak ve içindeki her şey silinecektir.
Hocam tercihim Hiren's Boot'u USB yazdırıp USB'yi boot edip başlatmak. Boot ettiğinizde Hiren's Boot diye işletim sistemi başlıyor orada birkaç klasör var onların içinde HDD format tool olması lazım oradan yapın size tercihimdir.
Hocam 2 kez indirmeye çalıştım yarıda dondu indirmeyi durdurdu %73`ünü indirmişti fakat dondu ve tekrardan başlamak zorunda kaldım zaten internetim kötü saniyede 1 MB indiriyor.
Hocam hani LLF atacağız ya onun içinde ayrı bir flash disk gerekiyor değil mi? Eğer gerekiyorsa Hiren's Boot'u Boot ettiğim zaman o sırada Windows'un ISO versiyonunu flasha yazabilir miyim?