Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #11 ReloadingData dedi: Hızlı silme aynı işlevi görmez. Yavaş silme işlevini gösterir. Genişletmek için tıkla... Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Diye hata alıyorum ne yapmalıyım?
ReloadingData dedi: Hızlı silme aynı işlevi görmez. Yavaş silme işlevini gösterir. Genişletmek için tıkla... Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Diye hata alıyorum ne yapmalıyım?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 16 Kasım 2021 #12 Semihh35 dedi: Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Diye hata alıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tek disk varsa ve Windows o diskten başlatıldı ise tabii olmaz. Hiren's Boot ile yapın. Başka disk yoksa.
Semihh35 dedi: Unable to lock device. Make sure you do not have open files on this device and try again. Diye hata alıyorum ne yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Tek disk varsa ve Windows o diskten başlatıldı ise tabii olmaz. Hiren's Boot ile yapın. Başka disk yoksa.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #13 Arrandale0 dedi: Tek disk varsa ve Windows o diskten başlatıldı ise tabii olmaz. Hiren's Boot ile yapın. Başka disk yoksa. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok bir öğretici niteliğinde video linki paylaşırsanız sevinirim. Arrandale0 dedi: Tek disk varsa ve Windows o diskten başlatıldı ise tabii olmaz. Hiren's Boot ile yapın. Başka disk yoksa. Genişletmek için tıkla... Flash diskim ve harici diskim bulunmuyor maalesef CD'siz USB'siz bir işlem ile Low Level Format gerçekleştirmek mümkün mü? Son düzenleme: 16 Kasım 2021
Arrandale0 dedi: Tek disk varsa ve Windows o diskten başlatıldı ise tabii olmaz. Hiren's Boot ile yapın. Başka disk yoksa. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok bir öğretici niteliğinde video linki paylaşırsanız sevinirim. Arrandale0 dedi: Tek disk varsa ve Windows o diskten başlatıldı ise tabii olmaz. Hiren's Boot ile yapın. Başka disk yoksa. Genişletmek için tıkla... Flash diskim ve harici diskim bulunmuyor maalesef CD'siz USB'siz bir işlem ile Low Level Format gerçekleştirmek mümkün mü?
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 16 Kasım 2021 #14 Semihh35 dedi: Nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok bir öğretici niteliğinde video linki paylaşırsanız sevinirim. Flash diskim ve harici diskim bulunmuyor maalesef CD'siz USB'siz bir işlem ile Low Level Format gerçekleştirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Değil.
Semihh35 dedi: Nasıl yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok bir öğretici niteliğinde video linki paylaşırsanız sevinirim. Flash diskim ve harici diskim bulunmuyor maalesef CD'siz USB'siz bir işlem ile Low Level Format gerçekleştirmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Değil.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #15 Arrandale0 dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunun ile alakalı video paylaşabilir misiniz ne yapacağımı bilmiyorum.
Arrandale0 dedi: Değil. Genişletmek için tıkla... Hocam peki bunun ile alakalı video paylaşabilir misiniz ne yapacağımı bilmiyorum.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 16 Kasım 2021 #16 Semihh35 dedi: Hocam peki bunun ile alakalı video paylaşabilir misiniz ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Harici bir USB, CD, DVD, disk olmadan mümkün değil.
Semihh35 dedi: Hocam peki bunun ile alakalı video paylaşabilir misiniz ne yapacağımı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Harici bir USB, CD, DVD, disk olmadan mümkün değil.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #17 Arrandale0 dedi: Harici bir USB, CD, DVD, disk olmadan mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB var içinde önemsiz dosyalar vardı biçimlendirdim.
Arrandale0 dedi: Harici bir USB, CD, DVD, disk olmadan mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Hocam 16 GB var içinde önemsiz dosyalar vardı biçimlendirdim.
A Arrandale0 Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 2.277 Çözümler 45 16 Kasım 2021 #18 Semihh35 dedi: Hocam 16 GB var içinde önemsiz dosyalar vardı biçimlendirdim. Genişletmek için tıkla... Hiren's Boot'u indirin. Rufus ile USB'ye yazdırın.
Semihh35 dedi: Hocam 16 GB var içinde önemsiz dosyalar vardı biçimlendirdim. Genişletmek için tıkla... Hiren's Boot'u indirin. Rufus ile USB'ye yazdırın.
Semihh35 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.220 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2021 #19 Arrandale0 dedi: Harici bir USB, CD, DVD, disk olmadan mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Programın linki ve öğretici tarzda bir video linki paylaşırsanız sevinirim.
Arrandale0 dedi: Harici bir USB, CD, DVD, disk olmadan mümkün değil. Genişletmek için tıkla... Programın linki ve öğretici tarzda bir video linki paylaşırsanız sevinirim.