cilginkopke3169 Zeptopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar LLF atmak istiyorum ama benim elimde 1 USB var oda Windows için kullanacağım. CD ile LLF atabilir miyim?
Arkadaşlar LLF atmak istiyorum ama benim elimde 1 USB var oda Windows için kullanacağım. CD ile LLF atabilir miyim?
Polorchen Kilopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Haziran 2022 #2 Download | Hiren's BootCD PE Buradan ISO'yu indirin ve bir DVD'ye yazın. İçinde LLF var. Artı 0 Eksi
KS KS cilginkopke3169 Zeptopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2022 #3 Polorchen dedi: Download | Hiren's BootCD PE Buradan ISO'yu indirin ve bir DVD'ye yazın. İçinde LLF var. Genişletmek için tıkla... Hangi programla DVD'ye yazdırabilirim? Artı 0 Eksi
Polorchen dedi: Download | Hiren's BootCD PE Buradan ISO'yu indirin ve bir DVD'ye yazın. İçinde LLF var. Genişletmek için tıkla... Hangi programla DVD'ye yazdırabilirim?
Polorchen Kilopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 6.320 Makaleler 8 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Herbokolog. 22 Haziran 2022 #4 cilginkopke3169 dedi: Hangi programla DVD'ye yazdırabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da aracı var. Olmadı Ashampoo Burning Studio Free gibi bir programla yazdırırsınız. Artı 0 Eksi
cilginkopke3169 dedi: Hangi programla DVD'ye yazdırabilirim? Genişletmek için tıkla... Windows 10'da aracı var. Olmadı Ashampoo Burning Studio Free gibi bir programla yazdırırsınız.