Low Level Format(İşletim Sistemi Yüklü)

Darkplate

Hectopat
Merhaba Arkadaşlar;

HDD Low Level Format atmak ve yeniden işletim sistemi kurmak istiyorum. İşletim sistemi yüklü bir hddye low level format nasıl atabilirim...

Eğer İnternet te Küçük Bir Araştırma Yapsaydın Low Level Format Aracını Bulabilirdin. Reklam Yapmak İstemediğimden Dolayı Link Vermiyorum Ama Google'a Low Level Format Yazarsan İlk Sonuç Olarak Çıkacaktır,

İyi Akşamlar :)

Eğer İnternet te Küçük Bir Araştırma Yapsaydın Low Level Format Aracını Bulabilirdin. Reklam Yapmak İstemediğimden Dolayı Link Vermiyorum Ama Google'a Low Level Format Yazarsan İlk Sonuç Olarak Çıkacaktır,

İyi Akşamlar :)

Low Level Format Tool buldum bulmasına da benim merak ettiğim konu şu. Ben hali hazırda işletim sistemi yüklü bir hdd ye yapacağım low level format işlemini bu şekilde olur mu? olursa nasıl olur? Yani işletim sistemi kurulu olması low level format atılmasına bir engel teşkil eder mi? Bir sorun çıkar mı..

Low Level Format Tool buldum bulmasına da benim merak ettiğim konu şu. Ben hali hazırda işletim sistemi yüklü bir hdd ye yapacağım low level format işlemini bu şekilde olur mu? olursa nasıl olur? Yani işletim sistemi kurulu olması low level format atılmasına bir engel teşkil eder mi? Bir sorun çıkar mı..

Hayır, Technopat'ın SSD Secure Wipe Rehberindekinin Aynısı Gibi Hiç Bir Bilgi Kaybı Yada Performans Düşüşü Olmayacak, Aksine Performansınız Artacak. Sadece Low Level Format Tool Üzerinden Harddiskinizi Seçip Devam Edin :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı