Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar, satacağımdan dolayı LLF attım ama şimdi hard disk bilgisayarımda gözükmüyor. Taşınabilir hard disk, ne yapmam gerekiyor? Disk1 yazan o. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2023
Arkadaşlar, satacağımdan dolayı LLF attım ama şimdi hard disk bilgisayarımda gözükmüyor. Taşınabilir hard disk, ne yapmam gerekiyor? Disk1 yazan o.
Çözüm Fonksiyonlar 17 Aralık 2023 Fonksiyonlar dedi: Sağ tıkladım new volume dedim devam ettim yapılıyor galiba çok uzun sürecek gibi doğru mu yaptım hata mıydı? Genişletmek için tıkla... Aşağıda Disk 1 yazan yere sağ tıklayıp New Volume gibi bir tuşa bastım düzeldi.
Fonksiyonlar dedi: Sağ tıkladım new volume dedim devam ettim yapılıyor galiba çok uzun sürecek gibi doğru mu yaptım hata mıydı? Genişletmek için tıkla... Aşağıda Disk 1 yazan yere sağ tıklayıp New Volume gibi bir tuşa bastım düzeldi.
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #2 Unallocated yazan kısma sağ tıkla New Partition de sonra Next Next de ve bu kadar. Artı 0 Eksi
KS KS Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Aralık 2023 #3 GremoryRias dedi: Unallocated yazan kısma sağ tıkla New Partition de sonra Next Next de ve bu kadar. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkladım new volume dedim devam ettim yapılıyor galiba çok uzun sürecek gibi doğru mu yaptım hata mıydı? Artı 0 Eksi
GremoryRias dedi: Unallocated yazan kısma sağ tıkla New Partition de sonra Next Next de ve bu kadar. Genişletmek için tıkla... Sağ tıkladım new volume dedim devam ettim yapılıyor galiba çok uzun sürecek gibi doğru mu yaptım hata mıydı?
GremoryRias Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 1.937 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS B550M-A ( WI-FI ) AMD RYZEN 5 4650G KINGSTON HYPERX 8 GB 3200MHZ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Aralık 2023 #4 Fonksiyonlar dedi: Sağ tıkladım New volume dedim devam ettim yapılıyor galiba çok uzun sürecek gibi doğru mu yaptım hata mıydı? Genişletmek için tıkla... Uzun sürecek bir işlem değil Next Next deyip finishledikten sonra hemen oluyor. Artı 0 Eksi
Fonksiyonlar dedi: Sağ tıkladım New volume dedim devam ettim yapılıyor galiba çok uzun sürecek gibi doğru mu yaptım hata mıydı? Genişletmek için tıkla... Uzun sürecek bir işlem değil Next Next deyip finishledikten sonra hemen oluyor.
KS KS Fonksiyonlar Hectopat Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 894 Makaleler 1 Çözümler 1 17 Aralık 2023 #5 Fonksiyonlar dedi: Sağ tıkladım new volume dedim devam ettim yapılıyor galiba çok uzun sürecek gibi doğru mu yaptım hata mıydı? Genişletmek için tıkla... Aşağıda Disk 1 yazan yere sağ tıklayıp New Volume gibi bir tuşa bastım düzeldi. Artı 0 Eksi Çözüm
Fonksiyonlar dedi: Sağ tıkladım new volume dedim devam ettim yapılıyor galiba çok uzun sürecek gibi doğru mu yaptım hata mıydı? Genişletmek için tıkla... Aşağıda Disk 1 yazan yere sağ tıklayıp New Volume gibi bir tuşa bastım düzeldi.