Maksimum bütçem 200 lira. Görseldeki türden low profile, ciklet klavye arayışındayım. Piyasada pek bulamıyorum yurtdışından da önerilere açığım.
Yurtdışı fiyatı ortalama 80$ dolar olan klavyenin büyük ihtimalle Türkiye'de 200 liraya Türkçe versiyonunu buldum sanırım. Samsung bu klavyeyi tek satmıyor ürünlerin yanında geliyor sanırım. Adamda 3 tane vardı birini ben satın aldım sıfır. Ürün kargoda elime ulaşırsa ve unutmazsam size bilgi vereceğim. Adamda 2 tane kalmış benim ürün gelsin beğenirsem size bilgi vereceğim satın alırsınız belki.Laptop klavyesine çok alıştığımdan ötürü benimde böyle bir klavye ihtiyacım var. Yok mu ucuza görselde ki gibi bir klavye ?
Son durum nedir hocam ?Yurtdışı fiyatı ortalama 80$ dolar olan klavyenin büyük ihtimalle Türkiye'de 200 liraya Türkçe versiyonunu buldum sanırım. Samsung bu klavyeyi tek satmıyor ürünlerin yanında geliyor sanırım. Adamda 3 tane vardı birini ben satın aldım sıfır. Ürün kargoda elime ulaşırsa ve unutmazsam size bilgi vereceğim. Adamda 2 tane kalmış benim ürün gelsin beğenirsem size bilgi vereceğim satın alırsınız belki.
Eki Görüntüle 529085
Klavye Samsung'un XE700T1A numaralı ürünüyle gelen bir klavye sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.