2U rackmount kasaya sahip bir sunucumuz mevcut, ATX anakart ile birlikte Ryzen 9 3900X işlemci kullanmayı düşünüyoruz. Low profile bir hava soğutucuya ihtiyacımız var.
Sizin önerileriniz nedir? 500 TL civarında tüm hava soğutucuları değerlendirebilirim. Düşünceleriniz ve yorumlarınız benim için önemli.
Not: Routeros amaçlı filter, raw gibi kurallar amaçlı kullanılacak. Attack sırasında işlemci anlık olarak kullanımı yükselmesi ve düşmesi bekleniliyor. Attack harici işlemci kullanımı düşük seviyelerde olacaktır.
2U rackmount kasaya sahip bir sunucumuz mevcut, ATX anakart ile birlikte Ryzen 9 3900X işlemci kullanmayı düşünüyoruz. Low profile bir hava soğutucuya ihtiyacımız var.
Sizin önerileriniz nedir? 500 TL civarında tüm hava soğutucuları değerlendirebilirim. Düşünceleriniz ve yorumlarınız benim için önemli.
Not: Routeros amaçlı filter, RAW gibi kurallar amaçlı kullanılacak. Attack sırasında işlemci anlık olarak kullanımı yükselmesi ve düşmesi bekleniliyor. Attack harici işlemci kullanımı düşük seviyelerde olacaktır.
Kasanız blok soğutucular için uygun olmadığından çok fazla bir model seçeneğiniz olacağını sanmıyorum.
Kasa ölçülerinizi ve ürünlerin ölçülerini kontrol ederek linkteki ürünleri değerlendirebilirsiniz.
Kasanız blok soğutucular için uygun olmadığından çok fazla bir model seçeneğiniz olacağını sanmıyorum.
Kasa ölçülerinizi ve ürünlerin ölçülerini kontrol ederek linkteki ürünleri değerlendirebilirsiniz.
Bakır boru ne kadar fazla ise ısı dağılımı yani performans o kadar iyi olur.
Fan konusunda sorun çıkmaz ise bu ürün iyidir bence ama fanı çok büyük sığarmı kontrol edin.
Olmazsa diğer iki modelde birbirine yakın ikisinden birini alabilirsiniz.
Fan konusunda sorun çıkmaz ise bu ürün iyidir bence ama fanı çok büyük sığarmı kontrol edin.
Evet çok iyi tespit güncel satılan soğutucu olduğu için AM4 vardır diye hiç bakmadım.
Kendi sitesindede AM3+ yazmışlar ama braket falan çıkmıyor mu içinden sorgulamak lazım.
Ben size yine de başka bir model bakayim mi?
Yoksa diğerlerini değerlendirin ya da braket çıkıyor mu AM4 için onu sorgulayın.
Evet çok iyi tespit güncel satılan soğutucu olduğu için AM4 vardır diye hiç bakmadım.
Kendi sitesindede AM3+ yazmışlar ama braket falan çıkmıyor mu içinden sorgulamak lazım.
Ben size yine de başka bir model bakayim mi?
Yoksa diğerlerini değerlendirin ya da braket çıkıyor mu AM4 için onu sorgulayın.
Baktığım tüm modeller yukarıda attığım modeller gibi 4 bakır borulu.
Bence siz markaya bir mail atın orjinalde uyumlu olmayan soğutucuların içine sonradan AM4 için bracked koyuyorlar.
Benim Seidon120' 10 yıllık model bracked aldım ben mesela sorunsuz uyum sağladı.
Baktığım tüm modeller yukarıda attığım modeller gibi 4 bakır borulu.
Bence siz markaya bir mail atın orjinalde uyumlu olmayan soğutucuların içine sonradan AM4 için bracked koyuyorlar.
Benim Seidon120' 10 yıllık model bracked aldım ben mesela sorunsuz uyum sağladı.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
www.teknobiyotik.com
Böyle bir şey yapsam mı şeklinde bir düşüncem var sizce bu işlemci için değer mi?