ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar ben bir yandan yazılım karışıklığı olmasın diye Razer klavyelere bakıyordum ama en ucuzların hepsi Low profile. Eğer çok ucuza Huntsman tarzı klavye satan bir site biliyorsanız söyleyebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ağustos 2023
Arkadaşlar ben bir yandan yazılım karışıklığı olmasın diye Razer klavyelere bakıyordum ama en ucuzların hepsi Low profile. Eğer çok ucuza Huntsman tarzı klavye satan bir site biliyorsanız söyleyebilir misiniz?
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #2 Bütçeniz nedir?
Merdt Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 9.619 Çözümler 51 Yer Afyonkarahisar 22 Ağustos 2023 #3 Ornata low profile değil. Oldukça clicky.
ComradeBear Centipat Katılım 12 Ağustos 2023 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 Yavuz_Çetin dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Razer'ın ürünlerine göre uygun değil ama 1000TL. Merdt dedi: Ornata Low profile değil. Oldukça clicky. Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış biliyorsunuz çünkü bütün incelemelerde Low profile diye gördüm. Son düzenleme: 22 Ağustos 2023
Yavuz_Çetin dedi: Bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Razer'ın ürünlerine göre uygun değil ama 1000TL. Merdt dedi: Ornata Low profile değil. Oldukça clicky. Genişletmek için tıkla... Galiba yanlış biliyorsunuz çünkü bütün incelemelerde Low profile diye gördüm.
Yavuz_Çetin Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #5 ComradeBear dedi: Razer'ın ürünlerine göre uygun değil ama 1000TL. Galiba yanlış biliyorsunuz çünkü bütün incelemelerde Low profile diye gördüm. Genişletmek için tıkla... O bütçeye kaliteli bir Razer imkansız. Zaten Razer'ın düşük bütçedeki ürünleri kalitesiz.
ComradeBear dedi: Razer'ın ürünlerine göre uygun değil ama 1000TL. Galiba yanlış biliyorsunuz çünkü bütün incelemelerde Low profile diye gördüm. Genişletmek için tıkla... O bütçeye kaliteli bir Razer imkansız. Zaten Razer'ın düşük bütçedeki ürünleri kalitesiz.