Low Roar - Bones

Bunu kim hangi kafayla onayladı merak ediyorum. Benim açımdam çok güzel değil. Neden paylaştığınızı anlamadım.
1618514724997.png

Hoşuma gittiği için. Başka bir sebebi yok.
Senin güzel bulup bulmaman konunun açılıp açılmamasına ne etki ediyor anlayamadım?

Hoşuna gittiyse paylaşmana gerek yok. Ben beğenmediğimi için açılmasına karşı çıkmadım. Sadece link paylaşarak konu açmak garip olduğu için dedim.

Hoşuna gittiyse paylaşmana gerek yok. Ben beğenmediğimi için açılmasına karşı çıkmadım. Sadece link paylaşarak konu açmak garip olduğu için dedim.
Burada insanlar sevdiği müzikleri paylaşıyor, farkındaysan bunu ilk yapan da ben değilim çünkü kategorinin ismi "müzik". Bu kategoride bu tip bir konuyla karşılaşmayı bu kadar garipsemen de bana garip geldi açıkçası dostum 🤔

Bu müzik kategorisinde böyle bir konu açmaya hakkı var. Ayrıca sizin beğenmediğiniz bir şarkıysa bir şey yazmadan konudan çıkabilirsiniz. Şarkıyı kötülemek ya da konunun amacını sorgulamak kimseye bir şey sağlamaz.

Şarkıya gelecek olursak, Death Stranding'te duymuş olduğum güzel bir şarkı. Özellikle Death Stranding'te teslimat yaparken arka planda çalması çok hoş oluyor.

Biraz sert çıkıştıysam özür dilerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dead Stranding ile tanıdık kendilerini. Ailecek severek dinliyoruz - Eşim ve ben. Özellikle autotune vb robot müziklerinden sonra insanın ruhuna hitap eden şarkılar. Don't be so serios mutlaka dinlemişsinizdir ancak o da çok güzeldir yine low hoar'ın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı