- Makaleler
- 3
Hoşuma gittiği için. Başka bir sebebi yok.Bunu kim hangi kafayla onayladı merak ediyorum. Benim açımdam çok güzel değil. Neden paylaştığınızı anlamadım.
Hoşuma gittiği için. Başka bir sebebi yok.
Senin güzel bulup bulmaman konunun açılıp açılmamasına ne etki ediyor anlayamadım?
Burada insanlar sevdiği müzikleri paylaşıyor, farkındaysan bunu ilk yapan da ben değilim çünkü kategorinin ismi "müzik". Bu kategoride bu tip bir konuyla karşılaşmayı bu kadar garipsemen de bana garip geldi açıkçası dostumHoşuna gittiyse paylaşmana gerek yok. Ben beğenmediğimi için açılmasına karşı çıkmadım. Sadece link paylaşarak konu açmak garip olduğu için dedim.
Bu müzik kategorisinde böyle bir konu açmaya hakkı var. Ayrıca sizin beğenmediğiniz bir şarkıysa bir şey yazmadan konudan çıkabilirsiniz. Şarkıyı kötülemek ya da konunun amacını sorgulamak kimseye bir şey sağlamaz.Hoşuna gittiyse paylaşmana gerek yok. Ben beğenmediğimi için açılmasına karşı çıkmadım. Sadece link paylaşarak konu açmak garip olduğu için dedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.