Far Cry 3 oynarken yaşadığım FPS sorunlarına çözüm amacıyla indirmiştim bu uygulamayı fakat ne yaparsam yapayım erişim reddedildi hatasından kurtulamıyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Görselde belirtilen konumdan GamerProfile.xml dosyasına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra en alttan "Salt okunur" kutucuğunun işaretli olup olmadığını kontrol eder misiniz?
İşaretliyse tiki kaldırın, kaydettikten sonra tekrar deneyin.
Görselde belirtilen konumdan GamerProfile.xml dosyasına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra en alttan "Salt okunur" kutucuğunun işaretli olup olmadığını kontrol eder misiniz?
Görselde belirtilen konumdan GamerProfile.xml dosyasına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra en alttan "salt okunur" kutucuğunun işaretli olup olmadığını kontrol eder misiniz?
Başka bir çözüm olarak GamerProfile.xml dosyasını bulunduğu klasörden kesip masaüstüne yedekledikten sonra oyuna tekrar girmeyi deneyebilirsiniz. Muhtemelen oyun ayarlarını baştan yapmanız gerekecek fakat fazla uğraştıracağını sanmıyorum.
Başka bir çözüm olarak GamerProfile.xml dosyasını bulunduğu klasörden kesip masaüstüne yedekledikten sonra oyuna tekrar girmeyi deneyebilirsiniz. Muhtemelen oyun ayarlarını baştan yapmanız gerekecek fakat fazla uğraştıracağını sanmıyorum.
Ek olarak Far Cry 3 klasörünün salt okunur olarak işaretlendiğine bakabilir misiniz? Hem klasörde hem de GamerProfile.xml dosyasında tik işareti olmasın.