Başlıkta da yazdığım gibi lowspecgamer. Bilmeyenler için berbat sistemlerde yüksek sistem gereksinimi olan oyunları açmaya yönelik bir kanal. O tarzında videolar yapmayı düşünüyorum. Sizce Türkiye'de böyle bir içerik tarzına ihtiyaç var mı? Veya yaparsam tutar mı?
Yanıtlarınızı bekliyorum
Başlıkta da yazdığım gibi lowspecgamer. Bilmeyenler için berbat sistemlerde yüksek sistem gereksinimi olan oyunları açmaya yönelik bir kanal. O tarzında videolar yapmayı düşünüyorum. Sizce Türkiye'de böyle bir içerik tarzına ihtiyaç var mı? Veya yaparsam tutar mı?
Yanıtlarınızı bekliyorum
Yapan kanallar var. Ama düzenli olarak video atıp, çoğunlukla insanlar da olan sistemleri tercih ederseniz (atıyorum i3 kullanan kanal da daha çoktur) izleyiciye oynarsanız hızlı yükselebilirsiniz. Tutabilir.
Yalnız o adam çok fazla işlemci incelemesi yapıyor. Yani önce yapabilmen için biraz yatırımın olması gerek. Çünkü kimse, sen daha tanınmadan sana inceleme ürünü gönderecek değil. Onun dışında Türkiye'de tutacağını düşünüyorum. Üst seviyeye oynayanlardan daha fazla sayıda düşük sistem parçaları kullananlar var.