Arturito Morgarito Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 558 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2025 #1 1-2 gr jigheade silikon solucan takıp at-çek yaparak mırmır vs. avlamak istiyorum. Şu ve şu kamışları bulabildim. Powerex bütçeme daha uygun, alınır derseniz onu almayı planlıyorum. Tek gördüğüm eksisi biraz ağır LRF bir olta için.
1-2 gr jigheade silikon solucan takıp at-çek yaparak mırmır vs. avlamak istiyorum. Şu ve şu kamışları bulabildim. Powerex bütçeme daha uygun, alınır derseniz onu almayı planlıyorum. Tek gördüğüm eksisi biraz ağır LRF bir olta için.
Arturito Morgarito Centipat Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 558 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2025 #3 @cüneytarkınreis Tekirdağ. Powerex'in alınmayacağını öğrendim. Fujin Sniper alacağım eğer alırsam.
cüneytarkınreis Centipat Katılım 18 Ekim 2024 Mesajlar 877 Çözümler 6 27 Eylül 2025 #4 Arturito Morgarito dedi: @cüneytarkınreis Tekirdağ. Powerex'in alınmayacağını öğrendim. Fujin Sniper alacağım eğer alırsam. Genişletmek için tıkla... Fujin Crow var bende.
Arturito Morgarito dedi: @cüneytarkınreis Tekirdağ. Powerex'in alınmayacağını öğrendim. Fujin Sniper alacağım eğer alırsam. Genişletmek için tıkla... Fujin Crow var bende.