LS2 Challenger alınır mı?

Aşağı yukarı 10.000₺ bütçem bulunuyor. LS2 Challenger modelini gördüm, bu fiyata fiber kompozit sağlayan başka kask yok. Sırf fiber diye alınır mı? Ya da bu fiyata daha iyisi var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce forumda kullandığını söyleyen birilerine denk gelmiştim. Eski konuları bulup onları buraya etiketleyip sorabilirsiniz 1. ağızdan yorumlarını.

Ben açıkçası markanın çoğunlukla düşük güvenlikli ürün satmasından ötürü 10 bin liraya fiber de olsa almazdım. Psikolojik olarak rahat olmazdım yani.

10 bin lira verecek olsam Scorpion Exo 520, HJC i71, HJC V10 ya da AGV K1S alırdım.

Daha önce forumda kullandığını söyleyen birilerine denk gelmiştim. Eski konuları bulup onları buraya etiketleyip sorabilirsiniz 1. ağızdan yorumlarını.

Ben açıkçası markanın çoğunlukla düşük güvenlikli ürün satmasından ötürü 10 bin liraya fiber de olsa almazdım. Psikolojik olarak rahat olmazdım yani.

10 bin lira verecek olsam Scorpion Exo 520, HJC i71, HJC V10 ya da AGV K1S alırdım.
Başka forumlarda okuduğum yorumlarda genelde olumlu, hem güneş vizörü hemde normal vizörü olması da hoşuma gidiyor fakat marka LS2 olunca insan "acaba" diyor.

Yani marka iyi bir marka tabii ki. Motosiklet yarışlarının birçoğunda yarış, marka ve sporcu sponsorlukları var ama kişisel yorumum bu şekilde. Ben almazdım. O bütçede bir sürü kask var.

Başka bir önerim; ben karbon versiyonunu kullanıyorum ama bu versiyonu da güzel; Scorpion Exo Hx-1. 10.400 TL fiyatı var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı