ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.784 Çözümler 17 9 Eylül 2024 #1 Merhaba, Mevcuttaki kaskım polikarbonat olduğu için kaskımı değiştirmeye karar verdim. Bulabildiğim en uygun fiber veya kompozit kask bu ikisi, aralarında kullandığınız var mı hangisini önerirsiniz? Veya 10.000₺ bütçe ile hangi kaskı almalıyım? LS2 CHALLENGER vs NEXX X.WST 2
Merhaba, Mevcuttaki kaskım polikarbonat olduğu için kaskımı değiştirmeye karar verdim. Bulabildiğim en uygun fiber veya kompozit kask bu ikisi, aralarında kullandığınız var mı hangisini önerirsiniz? Veya 10.000₺ bütçe ile hangi kaskı almalıyım? LS2 CHALLENGER vs NEXX X.WST 2
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.878 Çözümler 175 9 Eylül 2024 #2 Bu ikisi arasında Nexx tabii ki ama illa bu ikisi mi olmak zorunda alacağınız kask?
ein3kl Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2016 Mesajlar 1.784 Çözümler 17 9 Eylül 2024 #3 Görkem Umut dedi: Bu ikisi arasında Nexx tabii ki ama illa bu ikisi mi olmak zorunda alacağınız kask? Genişletmek için tıkla... Hayır, daha iyi bu bütçelerde varsa önerebilirsiniz. Fiberglass olmasından dolayı bu ikisine baktım.
Görkem Umut dedi: Bu ikisi arasında Nexx tabii ki ama illa bu ikisi mi olmak zorunda alacağınız kask? Genişletmek için tıkla... Hayır, daha iyi bu bütçelerde varsa önerebilirsiniz. Fiberglass olmasından dolayı bu ikisine baktım.