LS2 kask hangi beden alınmalı?

Rality

Hectopat
Yeni kask olarak:
LS2 Rapid 2 race mat siyah kask.
Almayı düşünüyorum. Kafa boyutum 56 cm, m beden tam oluyor fakat biraz sıkıyor. L alsam çok büyük gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denemeden bilemezsiniz. Kafa ölçüsü aynı olsa bile kafa şekliniz farklı. Denemeden almayın ya da şansa bırakıp iade ile uğraşma riskini göze alın.

Denemeden bilemezsiniz. Kafa ölçüsü aynı olsa bile kafa şekliniz farklı. Denemeden almayın ya da şansa bırakıp iade ile uğraşma riskini göze alın.

Hocam dediğim gibi m tam oluyor sadece yanaklarım biraz şişiyor ve kafama zor giriyor ama kask yeniydi denediğimde zamanla açılır bence m almalıyım.

Kafaya zor girmesi normal. Yanakları sıkması da normal ama şakak kısmından ya da kafanın en üst noktası-çevresi- gibi bir yerden sıkıyorsa kask küçük demektir.

Kafaya zor girmesi normal. Yanakları sıkması da normal ama şakak kısmından ya da kafanın en üst noktası-çevresi- gibi bir yerden sıkıyorsa kask küçük demektir.

Yok başka yeri sıkmıyor sadece yanaklarımı sıkıyor biraz o kadar.

Ben de motor almadan önce arkadaşımın LS2 XL kaskıyla denemiştim oluyordu kask, bende Trendyol'dan bu kaskı aldım xxl sipariş ettim bol gelmedi. Sıkıntı olmaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…