LS2 kask için interkom önerisi

pckpt

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, LS2 kask için ınter önerir misiniz? Ses kalitesi bass kalitesi güzel olan su yağmur gördüğünde bozulmayan şey önerir misiniz?

ya da

https://www.akakce.com/intercom/en-...e-intercom-tekli-paket-fiyati,1873177513.html

Piyasada bu ikisinden daha iyi interkom yok. İkisi de birbirinin yaptığı işleri aynı şekilde yapıyor. Cardo'nun uygulaması daha gelişmiş ama o parayı vermeye değmez diye düşünüyorum.

Hocam şöyle 3 5binlik yok mu 13bin biraz fazla değil mi?

KN6100 alabilirsin guzel cihazdir.
Sena markasi da Amerikan Mali diye biliyorum bende kullanıyorum. 140-150 giderken telefonda da konusuyorum muzik de dinliyorum bir problem yasamadim.
1 kere seste tekleme yasadim BT baglantisini silip yeniden eslestirdigimde problem cozuldu.

Hocam şöyle 3 5binlik yok mu 13bin biraz fazla değil mi?
Bütçe belirtmemişsiniz. Ben de yazdıklarınıza göre piyasadaki en iyi ürünleri önerdim.

KN6100 alabilirsiniz ama cardo veya sena'nın ses ve bağlantı kalitesinin %20'lik bir performansı var o cihazda. Yine de 3-4 bin lira için alınabilecek en iyi ürün 6100 derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…