Piyasada bu ikisinden daha iyi interkom yok. İkisi de birbirinin yaptığı işleri aynı şekilde yapıyor. Cardo'nun uygulaması daha gelişmiş ama o parayı vermeye değmez diye düşünüyorum.
Piyasada bu ikisinden daha iyi interkom yok. İkisi de birbirinin yaptığı işleri aynı şekilde yapıyor. Cardo'nun uygulaması daha gelişmiş ama o parayı vermeye değmez diye düşünüyorum.
Knmaster Kn6100 Pro Motosiklet Kask Interkom Bluetooth Intercom Kulaklık Seti Siyah Çanta Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Knmaster Kn6100 Pro Motosiklet Kask Interkom Bluetooth Intercom Kulaklık Seti Siyah Çanta Hediyeli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Hocam bütçeniz bu ürüne yetiyorsa kesinlikle tercih etmelisiniz. Kendim de kullandım ses kalitesi ve mikrofon kalitesi gayet başarılı. Uzun bir süre kullanabilirsiniz.
KN6100 alabilirsin guzel cihazdir.
Sena markasi da Amerikan Mali diye biliyorum bende kullanıyorum. 140-150 giderken telefonda da konusuyorum muzik de dinliyorum bir problem yasamadim.
1 kere seste tekleme yasadim BT baglantisini silip yeniden eslestirdigimde problem cozuldu.
Bütçe belirtmemişsiniz. Ben de yazdıklarınıza göre piyasadaki en iyi ürünleri önerdim.
KN6100 alabilirsiniz ama cardo veya sena'nın ses ve bağlantı kalitesinin %20'lik bir performansı var o cihazda. Yine de 3-4 bin lira için alınabilecek en iyi ürün 6100 derim.