LS2 Kaskta sorun var mı?

eylulhanim

Centipat
Bugün LS2 kask aldım ilk takış anında sorun yoktu sıkmıştı ancak okey gibiydi evde tekrar incelemek için takınca yanaklarımı bayağı sıkıyor, neredeyse ağzım açık kalıyor. Çıkarırken de ruhum bedenimden ayrılırmış gibi oldu kulağımdaki piercing kopacak falan sandım başımda bir ağrı batma hissetmedim ama yanaklarımı sıkıyor normal mi? Bir de LS2 kötü mü biraz bakındım herkesin farklı bir yorumu var jelatini çıkarıldı artık geri dönüş yok ama kendi kendime üzüldüm sizce nasıl?

LS2'nin türkiyede ki çoğu modeli çok kötü MT ve HJC varken alınmaz kesinlikle bence. Çok hızlı bir motorun yoksa sorun olmaz ama. Sıkma durumu da zamanla açılır muhtemelen bende öyle oldu.

2-3 Hafta sürekli kullanımdan sonra açılacaktır ve istediğiniz kıvama gelecektir kask. Sorun yapmayın. Herkes için böyle, ilk başta sıkması gerekiyor olabildiğince kavraması gerekiyor, daha sonra içerisindeki yastıklar kafanızın yapısını alacaktır. İspanya kökenli firmadır, Türkiye'de en çok kullanılan en iyi bütçe kasktır. Elbet ki daha iyileri var fakat pahalılar, fakat bütçeniz bu civarlardaysa en iyisidir.

Kalitesiz olduğu için ufak bir düşürmede bile vizörü kırılabilir. Bugün başıma geldi; artçı kaskımın mekanizması direkt kırıldı. Bu nedenle kaska nazik davranmalı ve düşürmemeye özen göstermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…