LS2 Storm vs Scorpion Exo 391

emirkk_78

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir kask almak istiyorum. Biri LS2 Storm 2, diğeri ise Scorpion Exo 391. LS2 hem şeffaf hem siyah vizörle birlikte geliyor ve içinde güneş gözlüğü de var. Ancak Scorpion Exo 391 tasarım olarak daha güzel görünüyor, fakat sadece şeffaf vizörle geliyor ve güneş gözlüğü bulunmuyor. Kalite açısından kıyaslama yapamıyorum çünkü kaskları canlı olarak görme şansım olmadı, bu yüzden arada kaldım. LS2 6500 TL civarında, Scorpion ise siyah vizörle birlikte alındığında yaklaşık aynı fiyata (5400 TL + vizör) geliyor. Kalite, tasarım ve özellikler açısından hangisini tercih etmeliyim?

Exo 391 alın ama akşam sürecekseniz siyah vizör kullanmayın. O paraya exo 491 alırsınız. Gereksiz bir şey zaten bu bütçede ekstra vizöre para harcamak. Güvenliğiniz ön planda olsun, estetik değil.

Exo 491'i de düşündüm ama bana biraz exo 391'e göre yuvarlak gibi geldi bu iki modeli değerlendireceğim özellikle sabah erken saatlerde ve akşam geç saatlerde motoru süreceğim için güneş vizörlü almak mantıklı geliyor.

Exo 391 alın ama akşam sürecekseniz siyah vizör kullanmayın. O paraya exo 491 alırsınız. Gereksiz bir şey zaten bu bütçede ekstra vizöre para harcamak. Güvenliğiniz ön planda olsun, estetik değil.

Bir de böyle bir kask var indirime girmiş.

Havale ile 5300 TL oluyormuş. Havale olayı nasıl oluyor?

Exo 491'i de düşündüm ama bana biraz exo 391'e göre yuvarlak gibi geldi bu iki modeli değerlendireceğim özellikle sabah erken saatlerde ve akşam geç saatlerde motoru süreceğim için güneş vizörlü almak mantıklı geliyor.

Bir de böyle bir kask var indirime girmiş.

Havale ile 5300 TL oluyormuş. Havale olayı nasıl oluyor?

5500 oluyormuş yanlış yazmışım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı