derstein Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 333 Çözümler 1 5 Mayıs 2024 #1 LS2 stream 2 kaskımın 2 vizörü de buğu yapıyor, vizör kapalı gidemiyorum. Bu kaska uyumlu buğu yapmayan siyah vizör önerilerinizi bekliyorum.
LS2 stream 2 kaskımın 2 vizörü de buğu yapıyor, vizör kapalı gidemiyorum. Bu kaska uyumlu buğu yapmayan siyah vizör önerilerinizi bekliyorum.
okansen14 Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 945 Çözümler 2 5 Mayıs 2024 #2 Vizörü değiştirmene gerek yok. Buğu önleyici pinlock yapıştırıp kullanabilirsin.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.851 Çözümler 175 5 Mayıs 2024 #3 https://www.hepsiburada.com/ls2-dks521-stream-2-bugu-onleyici-pinlock-pm-HBC00005PZ4M3 Kaskınıza orijinal pinlock almanızı öneririm. Vizör ile değil, pinlock ile çözülür buğu problemi.
https://www.hepsiburada.com/ls2-dks521-stream-2-bugu-onleyici-pinlock-pm-HBC00005PZ4M3 Kaskınıza orijinal pinlock almanızı öneririm. Vizör ile değil, pinlock ile çözülür buğu problemi.
choclatebar Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2024 #4 derstein dedi: LS2 stream 2 kaskımın 2 vizörü de buğu yapıyor, vizör kapalı gidemiyorum. Bu kaska uyumlu buğu yapmayan siyah vizör önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... konuyla alaksız olucak ama kaskdann memnun musunuz acaba almayı düşünüyorum da
derstein dedi: LS2 stream 2 kaskımın 2 vizörü de buğu yapıyor, vizör kapalı gidemiyorum. Bu kaska uyumlu buğu yapmayan siyah vizör önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... konuyla alaksız olucak ama kaskdann memnun musunuz acaba almayı düşünüyorum da
derstein Centipat Katılım 30 Ocak 2024 Mesajlar 333 Çözümler 1 27 Kasım 2024 #5 choclatebar dedi: konuyla alaksız olucak ama kaskdann memnun musunuz acaba almayı düşünüyorum da Genişletmek için tıkla... Kask güzel ama storm 2 modelini tercih edebilirsin, buğu sorununu pinlock ile çözdüm.
choclatebar dedi: konuyla alaksız olucak ama kaskdann memnun musunuz acaba almayı düşünüyorum da Genişletmek için tıkla... Kask güzel ama storm 2 modelini tercih edebilirsin, buğu sorununu pinlock ile çözdüm.