LS2 Stream 2 kask vizörü hasar gördü

Efrect

Hectopat
Dün yaşadığım küçük bir kaza sonucu — ülkemin güzel yolları sağ olsun — 30 civarı hızlarda yüz üstü düştüm. Kaskın durumu böyle. Kaskı daha yeni almıştım, çöpe gitmese iyi olurdu.

Bence sadece ön vizörünü değiştirip kullanabilirim gibi geliyor. bir de vizörün altındaki silikon/plastik gibi olan düz bir şerit yıpranmış. Sanırım vizör kapanırken zarar görmemesi için oradalar.

Yorumu size bırakıyorum.

Son fotoğraftaki çizik lekeymiş galiba silince geçti.

Dosya Ekleri

• IMG_20250807_164347.jpg
    IMG_20250807_164347.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_20250807_164650.jpg
    IMG_20250807_164650.jpg
    80,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20250807_164554.jpg
    IMG_20250807_164554.jpg
    148,3 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Geçmiş olsun kardeşim. Çöpe gitmemiş kaskın. Vizörü değişip yoluna devam et. Dediğin plastikler fitil. Hem o işlevi görüyor hemde vizörün kapanınca sabit durmasını, kendiliğinden açılmamasını sağlıyor (buzdolaplarının içindeki sistemin bir benzeri gibi düşün.) Vizörde de öyle buradan göründüğü kadarı ile çizikler var. Görüşünü engellemiyor ise sorun yok fakat içime sinsin diyorsan vizörünü alıp değiştirerek sorunu çözebilirsin.

Geçmiş olsun kardeşim. Çöpe gitmemiş kaskın. Vizörü değişip yoluna devam et. Dediğin plastikler fitil. Hem o işlevi görüyor hem de vizörün kapanınca sabit durmasını, kendiliğinden açılmamasını sağlıyor (buzdolaplarının içindeki sistemin bir benzeri gibi düşün.) Vizörde de öyle buradan göründüğü kadarı ile çizikler var. Görüşünü engellemiyor ise sorun yok fakat içime sinsin diyorsan vizörünü alıp değiştirerek sorunu çözebilirsin.

Sağ olun hocam kullanmaya devam edeceğim dediğiniz gibi. Vizörü görüşü engellemiyor böyle kalırsada olur gibi. Yine de fazladan param olduğu bir zaman değiştiririm vizörü. İyi geceler dilerim teşekkürler cevabın için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı