LS520SE ile uyumlu ARGB fan önerisi

asl1641

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, DeepCool LS 520SE sıvı soğutucumun bir fanı aşırı sesli çalışıyor. Garanti süresi bitti. Bu seride kullanılan FC120 model tekli fanları piyasada bulamadım. Servise mail atarak istedim ama kişisel bir PayPal hesabı verdiler şirkete ait olmayan, 15 dolar istediler ve gümrükte takılabilir vb sorumluluk bize ait değil diyorlar. Şimdi bu FC120 ile benzer bir model var mı tek bir fan alıp değiştirsem ARGB olarak. Ya da önerdiğiniz bir fan modeli varsa 2 tane alıp sağlam olanı da değiştireyim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daisy-chain uyumlu olması gerekiyor bağlantının. Tek soket üzerinden anakarta takılıyor.

gönderdiğin fan ve bendekilerin kablo yapısı biraz farklı sorun yaratırmı acaba
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
dakika 5.40da görebilirsin 7 pin bi kablodan sata- 3 pin v.b kablolar dağılıyor ya senin gönderdiğin modelde biraz daha farklı 3pin gün kablo yapısı, soğutucuya bağlantı yaparken kablolar arası fark problem yaratırmı. çok fazla teknik detay bilmediğim için temkinli yaklaşıyorum konuya , şimdiden yardım için çok teşekkürler

Siz zaten bu sistemi kullanmayacaksınız, yeni fanların ARGB ve fan soketlerini Daisy-chain bağlayıp, soketin birini anakart fan portuna, diğerini anakart ARGB portuna takacaksınız veya pompadan çıkan erkek ARGB portuna takarsınız.

Pompa motor bağlantısı zaten ayrı yapılıyor.

anladım çok teşekkür ederim. ben pompa ile fanlarıda bağladığımızı düşündüm bi an , oyüzden bağlantı uyumsuz olursa diye düşünmüştüm.

Pompa ile fanları da Daisy-chain olarak bağlabilirsiniz ama pompanın ayrı olarak yüksek devirde çalışması daha iyi olacağından ayrı bir porta takılı olması daha mantıklı.
Dediğin gibi yapacağım sipariş ediyorum. teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…