- Makaleler
- 10
@Syntax Error'ın açtığı konudan sonra küçük bir düzenleme yapıldı. @dakovey'in önerisi ile GUI versiyonunda Swap durum gözlemcisi eklendi. Bir de kendi profilimde olsun istedim. %90 daha güncelleme almayacak. Ve böyle bir yazılımla daha önce karşılaşmadım.
LSO nedir?
LSO, Linux işletim sisteminde Swap alanı oluşturup silebileceğiniz basit bir yazılımdır. GUI ve Terminal şeklinde iki versiyonu vardır. İki dil (İngilzce ve Türkçe) ve birden fazla font seçeneği vardır. Lisansı GPLv3'tür.
Geliştiriciler = @342746 , Alper Bayraktar.
Proje Linki:
github.com
Kullanımı:
LSO nedir?
LSO, Linux işletim sisteminde Swap alanı oluşturup silebileceğiniz basit bir yazılımdır. GUI ve Terminal şeklinde iki versiyonu vardır. İki dil (İngilzce ve Türkçe) ve birden fazla font seçeneği vardır. Lisansı GPLv3'tür.
Geliştiriciler = @342746 , Alper Bayraktar.
Proje Linki:
GitHub - Kyronex14/LSO: LSO, also known as Linux Swap Operator, is a software with both GUI and terminal versions that you can manage the Swap area for Linux operating systems.
LSO, also known as Linux Swap Operator, is a software with both GUI and terminal versions that you can manage the Swap area for Linux operating systems. - Kyronex14/LSO
Kullanımı:
Bash:
#Dosya konumunda bir terminal açın.
sudo chmod +x #kullanacağınız dosya / lso.py gibi
sudo python #kullanacağınız dosya / lso.py gibi
Son düzenleyen: Moderatör: