LSPosed Framework

LSPosed Framework 1.10.2

Crownguard

Moderasyon Ekibi Üyesi
Süper Moderatör
Makaleler
18
Daha fazla  
Crownguard, yeni bir yazılım ekledi:

LSPosed Framework - JingMatrix tarafından forklanmış en güncel LSPosed Framework'ü.

Xposed, sistemin ve uygulamaların davranışlarını herhangi bir APK dosyasına dokunmadan değiştirebilen modüller için bir çerçevedir. Bu harika bir şey çünkü modüllerin, (orijinal kod çok fazla değiştirilmediyse) farklı Android sürümleri ve hatta farklı ROM'lar ile herhangi bir değişiklik yapmadan çalışabileceği anlamına gelir. Ayrıca geri almak da çok kolaydır. Tüm değişiklikler bellekte yapıldığından, modülü devre dışı bırakıp sistemi yeniden başlatarak orijinal sisteminize geri...

Daha fazla bilgi...

Bu LSPosed/Xposed gibi modülleri standart kullanıcı nasıl kullanabilir?
LSPosed'ı kurduğunuzda en solda "Modül deposu" kısmı var, oradan dilediğiniz modülü indirebilirsiniz. Ardından onun bir sağındaki "Modüller" sekmesinden ilgili modülü gerekli seçeneklerle aktif edersiniz.

Bazı rootlu uygulamalar da LSPosed ile çalışır. Amarok, NFC Card Emulator Pro gibi.

İnternette de LSPosed modülleri aratabilirsiniz. Zaten LSPosed ile çalışan bir uygulama kurduğunuzda LSPosed direkt aktif etmek için bildirim gönderiyor.

Screenshot_20250728_170734_Shell.png

LSPosed'ı kurduğunuzda en solda "modül deposu" kısmı var, oradan dilediğiniz modülü indirebilirsiniz. Ardından onun bir sağındaki "modüller" sekmesinden ilgili modülü gerekli seçeneklerle aktif edersiniz.

Bazı rootlu uygulamalar da LSPosed ile çalışır. Amarok, NFC Card emulator Pro gibi.

İnternette de LSPosed modülleri aratabilirsiniz. Zaten LSPosed ile çalışan bir uygulama kurduğunuzda LSPosed direkt aktif etmek için bildirim gönderiyor.

Eki Görüntüle 2544453

Cihazımı Custom ROM ile kullanıyorum, root atmaya gerek bile duymadım. Aktif olarak TWRP kurulu. Kayda değer bir modül varsa merak edip yüklemek istemiştim de yok sanırım. En son sene 2018 falandı, eski telefonumda Xposed modüllerini bir oyunda hile yapmak için kullanmıştım.

Cihazımı Custom ROM ile kullanıyorum, root atmaya gerek bile duymadım. Aktif olarak TWRP kurulu. Kayda değer bir modül varsa merak edip yüklemek istemiştim de yok sanırım. En son sene 2018 falandı, eski telefonumda Xposed modüllerini bir oyunda hile yapmak için kullanmıştım.
Muazzam bir modül yok, ufak tefek iyileştirmeler var. Ekran görüntüsündeki örnek gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı