Elevona Decapat Katılım 9 Temmuz 2023 Mesajlar 225 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1050 İ7 7700HQ HP Power Pavilion CB-001nt Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Ocak 2025 #1 7500F işlemci alacağım ve çıtır OC yapmayi planlıyorum. Bu iki soğutucu arasinda fark var midir? Elevona dedi: 7500F işlemci alacağım ve çıtır OC yapmayi planlıyorum. Bu iki soğutucu arasinda fark var midir? Genişletmek için tıkla... up Elevona dedi: 7500F işlemci alacağım ve çıtır OC yapmayi planlıyorum. Bu iki soğutucu arasinda fark var midir? Genişletmek için tıkla... up Elevona dedi: 7500F işlemci alacağım ve çıtır OC yapmayi planlıyorum. Bu iki soğutucu arasinda fark var midir? Up Up Genişletmek için tıkla... Up Son düzenleme: 19 Ocak 2025
7500F işlemci alacağım ve çıtır OC yapmayi planlıyorum. Bu iki soğutucu arasinda fark var midir? Elevona dedi: 7500F işlemci alacağım ve çıtır OC yapmayi planlıyorum. Bu iki soğutucu arasinda fark var midir? Genişletmek için tıkla... up Elevona dedi: 7500F işlemci alacağım ve çıtır OC yapmayi planlıyorum. Bu iki soğutucu arasinda fark var midir? Genişletmek için tıkla... up Elevona dedi: 7500F işlemci alacağım ve çıtır OC yapmayi planlıyorum. Bu iki soğutucu arasinda fark var midir? Up Up Genişletmek için tıkla... Up